ÇÖZÜLDÜ High Sierra MBR kurulumu

veyahut

APPRENTICE
26 Tem 2017
31
4
21
28
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım UEFI desteklemediği için GPT formatında kurulum yapamıyorum. Yapmaya çalıştığımda "a guid partition table (gpt) partitioning scheme is required" hatası alıyorum. High Sierrayı MBR formatlı harddiske kurma şansım var mı? Teşekkürler
  • Anakart: PEGATRON IPXSB-H61
  • Harddisk: Samsung hd105si (1TB)
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs)
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 (2GB)
  • Bellek: 8 GB

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,825
7,597
4,401
GPT'nin UEFI ile alakası yok. High Sierra MBR formatlı kurabilirsin ancak MBR disk formatı Disk İzlencelerinden yapamazsın. Sorunsuz macOS kurulumu istiyorsan tavsiyem kurulum ekranında disk izlencelerini kullanarak diskini GPT olarak tamamen formatla ve kurulumu yap.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

Drift King

APPRENTICE
16 Şub 2020
45
2
21
ÇANKAYA/ANKARA
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım UEFI desteklemediği için GPT formatında kurulum yapamıyorum. Yapmaya çalıştığımda "a guid partition table (gpt) partitioning scheme is required" hatası alıyorum. High Sierrayı MBR formatlı harddiske kurma şansım var mı? Teşekkürler
  • Anakart: PEGATRON IPXSB-H61
  • Harddisk: Samsung hd105si (1TB)
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs)
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 (2GB)
  • Bellek: 8 GB
Hayır, yanlış bilgi. Bütün Sandy Bridge anakartlarda UEFI BIOS var. Sizde ise AMI APTIO 4 UEFI BIOS var ama UEFI boot devre dışı bırakılmış. Moldanması gerekiyor açmak için.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler