High Sierra Nvidia Sonrası Uykuda Kalıyor

RichWarrior

APPRENTICE
23 Ara 2017
45
1
71
34
Merhabalar,

Sistem:
32 GB DDR4 2400MHZ KINGSTON RAM
NVIDIA GTX 1050 Ti
INTEL CORE I7 6700K
GIGABYTE GA-Z70 GAMING K3
Daha önce konu açmıştım fakat çözüm bulamadım.Öncelikle lilu ve nvidiagraphichfixup kextlerini kurdum.Şu anda nvidia web Driver 10.13.3 için kurdum fakat nvidia web Driver seçmeme rağmen default seçili gözüküyor. Sistemi boot ediyorum sistem açılıyor fakat uykuda kalıyor tuşlara vesaire bastığımda seslerini duyuyorum ama galiba sistem açılıyor uykuda kalıyor
High Sierra 10.13.3 Kullanıyorum ve Sistem Kimliği IMAC 18.2 diğerlerini de denedim.

Config Dosyam
config.plist - 9 KB

Bu konuları denedim
macOS High Sierra için Nvidia Web Driver | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
ÇÖZÜLDÜ - High Sierra kurulumu sonrası Nvidia ekran kartı sorunu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Nvidia Web Driver Kurulumu ve Sorunları Çözme | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
High Sierra Kurulum Sonrası NVIDIA Web Driver Tanıtmak | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
AGDPFix Betiğini denedim. Bir çok sıfır kurulum yaptım ve artık çıldırma noktasına geldim.

1050Ti daha önce kuran arkadaşlar falan yardımcı olursa çok sevinirim

sorunu şöyle çözdüm çok saçma config dosyasında bütün nvidiaları işaretledim açılırken full enter tuşuna basarsam açılıyor yoksa uykuya atmaya devam ediyor ben bunu nasıl çözerim

Bilgisayar adeta şansa açılıyor bazen açılıyor kapatıyorum açıyorum açılmıyor çok garip bir durum var

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
Cihazın bu kadar uyumlu olup ta bu kadar soru yaşıyorsan; rehberleri dikkatli takip etmiyorsun demektir ya da gözünden bir şey kaçıyordur. Zira bu donanıma hiç bir şey yapmana gerek yok. Sadece kurulum sonrası nvidia Web Driver kurman yetecek. Ancak nasıl bu hataları alıyorsun bilemiyorum. Zira açmış olduğun diğer konuda yine bununla alakalı.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

RichWarrior

APPRENTICE
23 Ara 2017
45
1
71
34
Intel ekran kartını devre dışı bıraktım Nvidia ile başlatıyorum ve Web driver aktif bilgisayar bazen açılıyor bazen kapanıyor yazı tura misali. Tüm rehberleri takip ettim ama olmuyor

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler