ÇÖZÜLDÜ High sierra Üzerinden güncelleme sorunu

TheDoop

APPRENTICE
16 Tem 2018
5
0
1
27
Aydın
  • CPU: İntel 7. nesil pentium CPU (G4560)
  • GPU: Asus Rog Strix RX560 4GB OC
  • RAM: 8GB DDR4 2133Mhz ram
  • Anakart: Asus Maximus Gene VIII anakart
Appstore üzerinden yükleme çalıştığımda sorunsuz bir şekilde son adıma geliyorum yeniden başlat dedikten sonra Tekrar High sierra açılıyor.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
İlk kurulum aşamasında kurulum dosyaları HDD kök dizini içinde oluşturulur. Bundan sonra yapman gereken ise Clover Boot menüde INstall macOS Mojave.. seçip kuruluma devam etmek.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

TheDoop

APPRENTICE
16 Tem 2018
5
0
1
27
Aydın
Geç cevap için kusura bakmayın lütfen. Eve yeni döndüm ve dediğiniz gibi Güncellemeyi tamamladım Teşekkürler
Kurulum sonrası boot etmediğini fark ettim ve biraz araştırdıktan sonra ApfsDriverLoader-64.efi dosyasına ihtiyacım olduğunu öğrendim
dosyayı indirip E:\EFI\CLOVER\drivers64UEFI içerisine attıktan sonra açıldı başkasının da ihtiyacı olabilir diye dosyayı buraya bırakıyorum
https://github.com/athlonreg/Clover_Build/raw/master/drivers64UEFI/ApfsDriverLoader-64.efi