Sitenin rehberinden indirmiş ve adımlarını izleyerek kurmuş olduğum MacOS High Sierra driverleri ile sorun olmaksızın çalışıyor fakat ne zaman Visual Studio'nun dmg dosyasını açsam dosyalar kopyalandıktan sonra INSTALL PENCERESI açılırken donuyor ve 3,5 saniye sonra beni açılış(ad şif girdiğim kısım) ekranına atıyor. Şuana kadar visual studio for mac'in 2 farklı 2019 versionuna ait sürümünü denedim fakat 2side çalışmadı.
+ bu sorun benim bilgisayarımda şuana kadar başka bir programda yaşanmadı
Sistemim: Asrock 5110-M DGS, Intel Pentium G4560, Nvidia 1050Ti, High Sierra 10.13.6, 120GB SSD(HIGH SIERRA YUKLU ICINDE), 1TB HDD(WINDOWS YUKLU)
Microsoft sitesinde bulunan online yükleyici yerine Downloading Visual Studio Community 8.9.2 from FileHorse.com adressinden offline yükleyici ile sorunsuz çalıştırdım monoframework adlı pkgyi indirmemi istedi ayrı olarak
+ bu sorun benim bilgisayarımda şuana kadar başka bir programda yaşanmadı
Sistemim: Asrock 5110-M DGS, Intel Pentium G4560, Nvidia 1050Ti, High Sierra 10.13.6, 120GB SSD(HIGH SIERRA YUKLU ICINDE), 1TB HDD(WINDOWS YUKLU)
Microsoft sitesinde bulunan online yükleyici yerine Downloading Visual Studio Community 8.9.2 from FileHorse.com adressinden offline yükleyici ile sorunsuz çalıştırdım monoframework adlı pkgyi indirmemi istedi ayrı olarak
Son düzenleme:
- BootLoader
- Clover
- Anakart Modeli
- Asrock H110-M DGS
- İşlemci Modeli
- Intel Pentium G4560
- Grafik Kartı
- MSI GTX 1050Ti
- Ağ Aygıtları
- RT8111
- Disk ve RAM