Kullandığın sistem Casper. Bu sistem hep sorunlu. Bu cihazın BIOS ayarlarını Hackintosh için ayarladığından emin ol. Ek olarak USB / EFI / CLOVER / Kexts / Other içinden FakeSMC.kext dışındaki kextlerin yedeğini al ve bunları silip tekrar dene. Son olarak ta High Sierra yerine Sierra deneyebilirsin.
@montezuma hocam bi bakarmısın tekrar aynı sorun aynı sistem ve aynı hata bende de oluştu
ek olarak S/L/E içinden AppleEfiRuntime.kext i silerek denedim çalışmadı
kullandığım imaj bu
@montezuma tesekkürler hocam bugün yükledim ve sistem sorunsuz calıştı.
Hocam bide bu trackpad panelinde görünen özellikler çalışmıyor (özellikle more gestures bölümü)
bunun bir çözümü var mı?
hocam anladığım kadarı ile
high Sierra bazı donanımlar ile ' senin bildiğin ama bizlerin çok bilemediği 'çözülebilecek sorunlar yaratıyor.sierra kurulumu bu işin gizli anahtarı sanırım.clover ile uefi sistemim için gereken herşeyi yapmama rağmen inteledid dışnda asla sisteme giriş yapamadım(high sierra)..usblerim düzgün çalışmadı . hep 6 mb intel onboard hd 630 ile sorun yaşadım şimdi sierra kurulumunu deneyeceğim ve göreceğiz kurtuluş oradamı diye..
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.