İntel HD5500 ekran kartına sahibim. Kullanıcı ekranında ve internetteyken ekranda küçük titremeler oluyor bazı kısımlarda. Masaüstündeyken hiçbir problem yok. Örneğin youtube'dayken otomatik oynat seçeneğindeki tik siyah görünüyor.
Bunu da denedim maalesef değişen bir şey yok. Grafik kartıyla ilgili yüklediğim kentler şunlar: IntelGraphicsDVMTFixup.kext, FakePCID_Intel_HD_Graphics.kext, İntelGraphicsFixup.kext., Shiki.kext. Eksik olan bir kent var mı ya da yanlış yüklediğim?
Öncelikle EFI içindeki Intel5500 ile uyumlu olan config dosyasını OS X i kurmuş olduğum dizine kopyaladım. Daha sonra Clover Configurator ile yapmamı istediğiniz adımları gerçekleştirdim. Son olarak da kentlerin kurulu olup olmadığını kontrol ettim ve kuruluydu. Ama sonuç değişmedi.
Bilgisayarı kurcaladıkça yeni şeyler öğreniyorum. Ben hala clover boot ekranında injectintel seçeneğini kaldırarak giriş yapıyorum. Bu seçenek işaretli olduğunda elma simgesinin altındaki yükleme çizgisi yarıya kadar gelip duruyor. Bununla ilgili olabilir mi sorun acaba?
Sevgili Montezuma çok yordum sizi farkındayım ama bu rehberi uygulayabilmem için DSDT verilerini ACPI içine çıkarmam gerekiyor. Gel gör ki ne yaptıysam olmadı. Clover Boot ekranında f4 ile denedim olmadı fn f4 ile denedim fakat çıkaramadım. Sanırım en sonunda forumdan atılacağım
Sistem bileğilerini göremedim aynı sorunu bende yaşadım sorun config.plist dosyasında , ben usb yi sildim tekrar “raw” dosyasını yazdırdım. Kurulum sonrası araçlar içindeki HD5500 olan config dosyasının adını config.plist olarak değiştirip , usb de EFİ/Clover içindeki config.plist ile değiştirip tekrar kurulum yaparsan düzelebilir.Ben böyle çözdüm.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.