Merhaba,
Arkadaşlar (özellikle @montezuma hocam) geçen günlerde güncelleme hakkında bir soru sormuştum ancak bir soru kafama takıldı. Bilen arkadaşlar da yanıtlayabilirse sevinirim.
@montezuma hocamızın verdiği imaj dosyaları vs. her şey elimde mevcut. Sistemde şuan MacOs 10.12+Win10 Dual boot olarak kurulu.
High Sierra'ya geçiş yapmak istiyorum ancak bir konuda sorun yaşıyorum.
Clover Bootloader v.b güncelledikten sonra, güncellemeyi sağlıklı yapabilmek için hangi yolu izlemem gerekiyor?
1. App store üzerinden mi High Sierra'yı indirip kurmalıyım?
2. @montezuma hocamızın verdiği imaj ile usb'den boot ederek mevcut diskin üstüne tekrar kurulum mu yapmalıyım?
Şimdiden teşekkürler,
İyi forumlar.
Arkadaşlar (özellikle @montezuma hocam) geçen günlerde güncelleme hakkında bir soru sormuştum ancak bir soru kafama takıldı. Bilen arkadaşlar da yanıtlayabilirse sevinirim.
@montezuma hocamızın verdiği imaj dosyaları vs. her şey elimde mevcut. Sistemde şuan MacOs 10.12+Win10 Dual boot olarak kurulu.
High Sierra'ya geçiş yapmak istiyorum ancak bir konuda sorun yaşıyorum.
Clover Bootloader v.b güncelledikten sonra, güncellemeyi sağlıklı yapabilmek için hangi yolu izlemem gerekiyor?
1. App store üzerinden mi High Sierra'yı indirip kurmalıyım?
2. @montezuma hocamızın verdiği imaj ile usb'den boot ederek mevcut diskin üstüne tekrar kurulum mu yapmalıyım?
Şimdiden teşekkürler,
İyi forumlar.
- Anakart Modeli
- MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 9 3900X
- Grafik Kartı
- XFX Speedster MERC319 AMD Radeon RX 6800 XT
- Ses Kartı Modeli
- Realtek® ALC1220
- Ağ Aygıtları
- Intel® I211AT