ÇÖZÜLDÜ Hp 2170 boot problem

exicutiner

APPRENTICE
29 Haz 2017
25
0
1
MErhabalar

10.12.5 kurulumu yapmaya çalışıyorum. Boot ekranında aşağıdaki görüntü çıkıyor hazır config dosyalarından kullanıp yaptım HD 4000 1366-768 olandan burada atladığım şey nedir acaba yardımcı olabilir misiniz ?
  • İşlemci:Intel Core i5 (3rd Gen) 3427U / 1.8 GHz
  • chipset:Mobile Intel QM77 Express
  • ram: 8gb DDR3
  • Ekran kartı:Intel HD Graphics 4000
  • çözünürlük:1280 X 720
  • ses kartı:IDT 92HD80
Imgur: The most awesome images on the Internet
Bu arada kext olarak eklediğim dosyalarda aşağıdaki resimde;
config dosyam;
Dip not: Harddisk Sandisk Ultra II SSD 240 GB

Merhabalar Bütün denediğim configlerde ekrana görüntü resimlerdeki gibi geliyor config dosyası ile ilgili yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar,
kurulumu başardım. fakat boot ile ilgili sorunum var clover boot ve multibeast boot işe yaramadı. laptopda windows kurulu değil direk mac os kurulu nasıl boot ettirebilirim ? ayrıca hd 4000 ekran kartı için hangi kext kullanmamız gerekir.

Merhabalar
Yabancı siteden bulduğum bir config ile kurulumu yapabildim
Ses kartı ve etherneti gördü, fakat ekran kartını bir türlü yüklemeyi başaramadım hangi kexti kurmam gerekiyor. Bir sürü kext de denedim
  • ekran kartı İntel HD 4000 1366 768
  • ethernet kartı Intel 82579LM/82579V Ethernet Network Connection
  • wireless intel Centrino Advanced-N 6205 (2 x 2)
Ayrıca wireless çalışır mı bu modelde acaba. Config dosyam ekte yardımcı olabilir misiniz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,796
7,585
4,401
Ekran kartın için herhangi bir kext kurmana gerek yok. Sadece Config dosyanı Clover Configrator ile aç ve graphics seçeneklerinde "Inject Intel" işaretle. Ek olarak yine aynı pencerede ig-platform-id içine 0x01660003 değerini gir ve kaydedip dene.
Ayrıca wireless çalışır mı bu modelde acaba
Aynı şeyi daha öncede sormuştun yine yanıtlayayım; Intel Wi-Fi kartları desteklenmiyor.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

exicutiner

APPRENTICE
29 Haz 2017
25
0
1
merhaba denedim.

boot ederken elmada kalıyor bu şekilde. herhangi bir ilerlemede olmuyor boot ekranında kalıyor

Montezuma merhaba

Config dosyası konusunda yardımcı olurmusund ediklerini yaptığımda elma işareti çıkıyor fakat allta ilerleme işaretinin frame kısmı bozuluyor

Selamlar gerek kalmadı çözdüm tek wireless kaldı onuda dongle ile çözeceğim