MErhabalar
10.12.5 kurulumu yapmaya çalışıyorum. Boot ekranında aşağıdaki görüntü çıkıyor hazır config dosyalarından kullanıp yaptım HD 4000 1366-768 olandan burada atladığım şey nedir acaba yardımcı olabilir misiniz ?
Imgur: The most awesome images on the Internet
Bu arada kext olarak eklediğim dosyalarda aşağıdaki resimde;
config dosyam;
Dip not: Harddisk Sandisk Ultra II SSD 240 GB
Merhabalar Bütün denediğim configlerde ekrana görüntü resimlerdeki gibi geliyor config dosyası ile ilgili yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar,
kurulumu başardım. fakat boot ile ilgili sorunum var clover boot ve multibeast boot işe yaramadı. laptopda windows kurulu değil direk mac os kurulu nasıl boot ettirebilirim ? ayrıca hd 4000 ekran kartı için hangi kext kullanmamız gerekir.
Merhabalar
Yabancı siteden bulduğum bir config ile kurulumu yapabildim
Ses kartı ve etherneti gördü, fakat ekran kartını bir türlü yüklemeyi başaramadım hangi kexti kurmam gerekiyor. Bir sürü kext de denedim
10.12.5 kurulumu yapmaya çalışıyorum. Boot ekranında aşağıdaki görüntü çıkıyor hazır config dosyalarından kullanıp yaptım HD 4000 1366-768 olandan burada atladığım şey nedir acaba yardımcı olabilir misiniz ?
- İşlemci:Intel Core i5 (3rd Gen) 3427U / 1.8 GHz
- chipset:Mobile Intel QM77 Express
- ram: 8gb DDR3
- Ekran kartı:Intel HD Graphics 4000
- çözünürlük:1280 X 720
- ses kartı:IDT 92HD80
Bu arada kext olarak eklediğim dosyalarda aşağıdaki resimde;
config dosyam;
Dip not: Harddisk Sandisk Ultra II SSD 240 GB
Merhabalar Bütün denediğim configlerde ekrana görüntü resimlerdeki gibi geliyor config dosyası ile ilgili yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar,
kurulumu başardım. fakat boot ile ilgili sorunum var clover boot ve multibeast boot işe yaramadı. laptopda windows kurulu değil direk mac os kurulu nasıl boot ettirebilirim ? ayrıca hd 4000 ekran kartı için hangi kext kullanmamız gerekir.
Merhabalar
Yabancı siteden bulduğum bir config ile kurulumu yapabildim
Ses kartı ve etherneti gördü, fakat ekran kartını bir türlü yüklemeyi başaramadım hangi kexti kurmam gerekiyor. Bir sürü kext de denedim
- ekran kartı İntel HD 4000 1366 768
- ethernet kartı Intel 82579LM/82579V Ethernet Network Connection
- wireless intel Centrino Advanced-N 6205 (2 x 2)
- config.plist - Google Drive
- sürümüm 10.12.4
Moderatörün son düzenlenenleri: