HP 250 G1 8 GB AKA HIGH SIERRA 10.13.6

iRush

APPRENTICE
30 Tem 2018
20
0
0
28
Warszawa/Poland/217.75.5.16
HP 250 G1 8 GB NOTEBOOK

• 2,59 GHz Intel Core i5
  • HD Graphics 4000
  • 8GB DDR3 Ram
  • 1TB Harddisk
  • Realtek Audio
  • Atheros QCA9565
Yaklaşık 2 haftadır uğraşıyordum 500 gb bir harddisk takılıydı gpt formatında olmadığı için otoboot yapamıyordum bilgisayarımdaki disk'i söktüm akabinde 1 tb harici olarak kullandığım diskimi 2. bilgisayarım (win10) bağlayım mbrden gpt'ye convert ettim ve 1 tb olan diskimi hp bilgisayarıma taktım ilk etaplarda sadece ethernet ile bağlantı kuruyordum ve wifi kartı modelimi belirterek bir konu açtım saolsun forum adminlerinden birisi yardımıma koştu ve efi dosyamın içine kextlerimi yükledim işlemi tamamladım ilk etaplarda elma logosunda (boot ekranı) takılıyordu config dosyam orijinal olduğu için clover boot menüsünden ekran kartımı injekt ettirmedim ve kurdum sonra config dosyamı ve çeşitli ayarlarımı yaptım sistemimi oturttum. VodooHDA setup'u ilede ses kartımı mikrofonumu tanıttım herşey tıkırında birde bataryamı tanıttım ve herşey yolunda harika bir macintosh oslu bilgisayara sahibim ve win10'dan onlarca kat hızlı çalışıyor