HP 250 g4 Hackintosh Uyumu

DeathDance

APPRENTICE
18 Mar 2018
56
10
21
Malesef işlemci desteklenmiyor.

BootLoader
OpenCore & Big Sur
Laptop Modeli
MSI GE73VR-7RE
İşlemci Modeli
Intel Core i7 7700HQ
Grafik Kartı
HD Graphics 630
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC1220
Ağ Aygıtları
Qualcomm Atheros Killer E2500 PCI Express
Disk ve RAM
256 GB NVMe SSD & 1 TB HDD & 32 GB DDR4 RAM
  • Like
Tepkiler: miracgurkan44

miracgurkan44

APPRENTICE
14 Kas 2019
3
0
1
hocam peki yeni leptop almayı düşünüyorum hangi işlemci destekler söyleme şansınız varmı ? gidip aldığım sıkıntı olmasın
Teşekkürler
Malesef işlemci desteklenmiyor.
hocam peki yeni leptop almayı düşünüyorum hangi işlemci destekler söyleme şansınız varmı ? gidip aldığım sıkıntı zaman olmasın
Teşekkürler

DeathDance

APPRENTICE
18 Mar 2018
56
10
21
Notebooklarda Intel tarafında Ivy Bridge (3. nesil) sonrası işlemciler Big Sur tarafından destekleniyor. AMD tarafında bildiğim kadarıyla notebook desteği bulunmuyor.

Burada bilmeniz gereken nokta macOS kurulumu sonrası laptopunuz içerisinde bulunan harici grafik kartını kullanamayacak olmanız. Örneğin Intel Core i5 10200H işlemci ve GTX 1650TI ekran kartı bulunduran bir laptop aldınız. Bu cihazda sadece i5 10200H üzerinde bulunan Intel® UHD Graphics'i kullanabilirsiniz. Ayrıca Wi-Fi, Bluetooth gibi donanımlarınız desteklenmiyor olursa bunları da kullanamazsınız.

Almak istediğiniz cihazın donanım özellikleriyle aşağıda linkini vereceğim bölüme konu açarsanız bu konuda yardım alabilirsiniz.

BootLoader
OpenCore & Big Sur
Laptop Modeli
MSI GE73VR-7RE
İşlemci Modeli
Intel Core i7 7700HQ
Grafik Kartı
HD Graphics 630
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC1220
Ağ Aygıtları
Qualcomm Atheros Killer E2500 PCI Express