Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Sierra kurulum talimatlarınızı inceledim ve gerekli bellekleri hazır ettim. 3 adet işletim sistemini yanyana kulanmak istiyordum. İsteme sebebim hem heves hem işim gereği. Freelancer yazılımcıyım. Apple markete atılmak istediğim için bu kararı aldım. Kurulumda bir çok sorun yaşamama rağmen yine bu sitedeki talimatlar ile bir şekilde kurmayı başardım. Bir çok problemle karşılaştım. Elimden geldiğince çözdüm. Wifi kartım intel bu yüzden internet çalışmıyordu bende wifi adaptör aldım ve sorunumu çözdüm. Realtek alc295 ses kartım var sesi sitede bütün yöntemler ile tanıtmayı denedim ancak başarılı olamadım. Applestore giriş sorunu yaşadım bunu ethernet kartımı tanıtarak çözdüm. Şuanda 2 adet temel çok büyük sorunum var birincisi ses. Ses hiç birşekilde çıkmıyor. 2. sorunum ise pil. Pili hiç görmüyor. Bir çok kext denedim başarılı olamadım. İşin kötü yanı pilin yazılımını bozuyor. mesela Macosdan sonra windowsa geçtiğimde pilin yüzde 0 olduğunu gösterdi ve pil dolmadı. (Aslında yüzde 0 değil). Bu gibi sorunlar yaşıyorum. Geçen yüzde 63 de pil dondu sarj etmesemde öyle kaldı bende boşaltana kadar kendini kapatana kadar kullandım sonrasında sarj olmaya başladım. Benim için 2 büyük sorun var dostlarım yardımcı olurmusunuz ?
Sistem bilgilerimin hepsini ek olarak gönderiyorum.
sistem reportum: İndir Report htm
Sistem bilgilerimin hepsini ek olarak gönderiyorum.
sistem reportum: İndir Report htm