bilgisayar çalışıyor ama ekran gidiyor hiç sinyal yok.Hayır yanlış yapıyorsunuz. Benim eklediklerim kullandığınız asıl config.plist içerisinden device Properties için bazı değişiklikler.
Sadece ekleme yapılacak. Değiştirmeyeceksiniz sistem açılmaz. Sizin sorununuz anladığım kadarıyla Dp'den görüntü alamamak. Bunun için ya Dvi dönüştürücü kullanacaksınız yada eklediğim değişiklikler yapılacak. Windows üzerinde de yapılabilir ancak olmuyorsa yazın değiştirelim.
Bir de yazılar bitti ekran gitti şeklinde yazmışsınız. Bilgisayar kapandı mı, resetledi mi? Ya da çalışıyor halde siyah ekranda mı kaldı. Bunlar farklı şeyler.
ustadım malesef olmadı sayende epey bi ilerleme kaydettim ) sinyal yok diyor ekranHah şimdi oldu. Görüntü alamıyorsunuz sorun Dp. Bu durumda ya Dvi dönüştürücü kullanacaksınız ya da gerekli yamalar yapılacak. Yama da biraz zaman verirseniz denemeniz için eklerim.
Bu config.plist 2DP+Hdmi'dan görüntü almak için.
Efi/OC içerisindeki config.plist ile değiştirip deneyin.
OpenCore ekranında NVRam reset yapın.
Olmazsa diğerini deneriz.
tamam usta tesekkkürTamam diğerini hazırlıyorum. Biraz zaman.
malesef aynı problemAynı şekilde NVRam reset yaparak deneyin.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.