HP G6 250 Hackintosh Uyumu

Bu çocuk kurabilir mi?

• EVET YAPABİLİR

Kullanılan: 1 100.0%
  • HAYIR YAPAMAZ

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

Creative58

APPRENTICE
7 Kas 2017
2
0
0
26
İstanbul
Merhaba sevgili üstadlar öncelikle forma yeni katıldığımı ve yanlışlarım varsa şimdiden özür dilerim.

Konuya dönmemiz gerekirse daha önce hiç bir macbook ve mac os işletim sistemi deneyimim bulunmamakta ve arkadaşlarımdan duydum kadarıyla dual boot veya'ta sanal makine üzerinden yüklenebilir ve kullanılabilirmiş ben ise nereden başlanır nasıl yapılır bilmedim için yardımcı olabilecek bir arkadaş aramaktayım.

7. Nesil Intel® Core™ i5 \4 GB DDR4L-1600 SDRAM \ 256GB SSD \2GB R5 M330 64Bit DDR3 ve Intel HD graphics 620

Sin0w

JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
19 Eki 2016
578
191
251
Merhaba forumuza ve ailemize öncelikle hoş geldiniz.

macOS Sierra 10.12.6 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu burada ki konuyu takip ederek gerekli kurulumu başarı ile tamamlaya bilirsiniz. Takıldığınız veya sorun yaşadığınız yer olur ise, ekran görüntüsü ile birlikte yazın yardımcı oluruz. Zira sizlere daha iyi yardımcı olmamız için donaınım bilgilerinizi tam yazmanız lazım olduğunu hatırlatmak isterim.

BootLoader
OLD Clover// New OpenCore
Laptop Modeli
Deskopt
Anakart Modeli
OLD Msi Z97 Gaming 3// NEW MSI B660M-A PRO
İşlemci Modeli
OLD İ5- Intel 4690K// NEW Intel 12600K
Grafik Kartı
Nvidia GTX970 4 GB// AMD RX 6900 XT SAPHIRE SPECIAL EDITION
Ses Kartı Modeli
Realtek
Ağ Aygıtları
OLD Killer e2200//NEW REALTEK AC1200
Disk ve RAM
OLD 8 GB RAM 1600 MHZ /NEW 32 GB 3200/ 1 TB HDD // SAMSUNG EVO 120 GB// KINGSTON 120 V3