Arkadaşlar merhabalar , yaklaşık 3 gündür hp omen laptopuma ventura-sonoma kurmaya uğraşıyorum. Uyum sorunları olduğu konusundaki endişelerimi forum üzerindeki çözümleyen arkadaşlar giderdi.Fakat boot ekranında sorun yaşıyorum yükleme ekranında türlü türlü sorunlarla karşılaştım kısaca aldığım hataları ekliyorum.
-Boot ekranı gelmeden direk olarak windowsun açılması.
-Oc : Failed to load configuration hatası
-boot ekranı açılıp önyükleme kayan yazılar ekranında KTRİAGE_REGİSTER_SUBSYSTEM_STEİNGS:SET SUBSYTEM 7 STRİNGS
Gibi üç farklı hatalarla karşılaştım omen kullanıcılarının efi dosyasıyla boot etmek istediğimde laptop hiçbir şekilde usb yi görmeden doğrudan windows ekranına gidiyor.
Lütfen yardımcı olunuz , sorun efiden olduğuna eminim 3 gündür tüm efileri deniyor sonuca ulaşamıyorum.Lütfen yardım edin...
Yukarda bahsettiğim yer
-Boot ekranı gelmeden direk olarak windowsun açılması.
-Oc : Failed to load configuration hatası
-boot ekranı açılıp önyükleme kayan yazılar ekranında KTRİAGE_REGİSTER_SUBSYSTEM_STEİNGS:SET SUBSYTEM 7 STRİNGS
Gibi üç farklı hatalarla karşılaştım omen kullanıcılarının efi dosyasıyla boot etmek istediğimde laptop hiçbir şekilde usb yi görmeden doğrudan windows ekranına gidiyor.
Lütfen yardımcı olunuz , sorun efiden olduğuna eminim 3 gündür tüm efileri deniyor sonuca ulaşamıyorum.Lütfen yardım edin...
Yukarda bahsettiğim yer
Ekli dosyalar
-
1.2 MB Görüntüleme: 319
-
1.2 MB Görüntüleme: 141
-
1.2 MB Görüntüleme: 139
-
1.4 MB Görüntüleme: 134
Son düzenleme: