ÇÖZÜLDÜ HP Pavilion Dizüstü - 15t-ab100 CTO DSDT Dosyaları asl olarak Sökülmüyor

brkcnszgn

PADAVAN
6 Ara 2017
139
14
71
30
Öncelikle yaklaşık iki saattir DSDT ile uğraşıyorum ama inanın ne yaptığımı bilmiyorum. Görüyorum ama bilgisayardaki sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Belki çok basit bir işlem ancak konu konuyu açınca konuları üst üste takip etmek gerekiyor ve bazen kaçırıyorum. Bir daha sorun olup çökmesin diye en başa dönüyorum. Sonuç olarak DSDT.aml, SSDT gibi dosyaları dsl olarak çeviremedim. Ama refs.txt ye kadar sorunsuz geldim. DSDT programını açtım ancak bütün yazılar üst üste biniyor ve apply tıklayamıyorum. Bu sorun tek bende mi var? Yardıma ihtiyacim var bununla ilgili. Şimdiden teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
İlk olarak DSDT / SSDT dosyaların ile ne yapmak istiyorsun? İkinci olarak dosyalarını dsl olarak çevirirken ne hatası alıyorsun?

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: brkcnszgn

brkcnszgn

PADAVAN
6 Ara 2017
139
14
71
30
Bayağı uğraştım valla beynim yandı. Ama işte püf nokta, iasl komut dosyasını yol ile vermediğim dolayı *.aml dosyaları dsl yapmıyormuş. Şimdi *_OFF dsl' sini patched ettim. Peki ya pil için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Ve Sierra' dan High Sierra' ya Appstore güncellemesini hala yapabilmiş değilim.

Hehehe gülmekten yarılacağım. Yine boomladi sistem. Hey Allahım, patladık gene. Bu kaçıncı Sierra?
Sent from my iPhone using Tapatalk

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
Sorun dikkatsizlik ile alakalı. Hackintosh ile ilgili bilmen gereken ilk şey; rehberleri, sana uygun benzer konuları takip ederek bilgi edinmek. Acele etmeden sakin bir şekilde konuları ve yazılı/ görsel rehberleri incele ve sonra devam et.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

brkcnszgn

PADAVAN
6 Ara 2017
139
14
71
30
Yok uzun bir süre Sierra devam. Diğeri stabil olana kadar iki günüm kayıp. Şimdiden daha fazla zaman kaybedemem. :) Herşey için teşekkür ederim.
Sent from my iPhone using Tapatalk