Merhaba Hp Pavilion DV3 i7 720QM işlemcili laptopum var ve sierra kurulumu yapmak istiyorum.Lakin daha önce denediğimde siyah ekran da apple logosu ilerlemesi bittikten sonra ekranda uyarı işareti aldım ve devam edemedim. yardımcı olabilirmisiniz.
Bu laptopuma kurulum yapılabilirmi? Yapılabilirse detaylı yol gösterebilirmisiniz. ???
Kurulum için elimde bir laptopum daha var.
Az evel tekrar denedim. Daha önceki denememde apple logosu geliyordu fakat bu sefer direk olarak This versiyon of Mac OS X is not supported on this platform! Reason:Mac-F22788AA uyarısını aldım. Bi yerlerde bi yanlış var ama nedir acep !
Bu arada kurulum yapmaya çalıştığım dosya Sierra_LAPTOP_Montezuma.raw. Win32 disk imager ile yükledim usb belleğe.
- Sistem: HP Pavilion DV3 + bootloader
- CPU: Intel Core i7 730QM 1.60GHz
- Grafik: AMD Radeon HD 6300M Series 1024 MB , 1366x768
- Mainboard : HP 162D, Chipset Intel DMI Host Bridge, Southbridge HM55.
- BIOS : HP F.23
- Memory : DDR3 Dual 6 GB 664.9 MHz.
Bu laptopuma kurulum yapılabilirmi? Yapılabilirse detaylı yol gösterebilirmisiniz. ???
Kurulum için elimde bir laptopum daha var.
- Sistem: PackardBell TJ75 + bootloader
- CPU: Intel Core i5 430M 2.27GHz
- Grafik: ATI Mobility Radeon HD 5650 Series 1024 MB , 1366x768
- Mainboard : Chipset Havendale/Clarkdale HB, Southbridge HM55.
- BIOS : Phoenix Tech. V1.26
- Memory : DDR3 Dual 6 GB 531.2 MHz.
Az evel tekrar denedim. Daha önceki denememde apple logosu geliyordu fakat bu sefer direk olarak This versiyon of Mac OS X is not supported on this platform! Reason:Mac-F22788AA uyarısını aldım. Bi yerlerde bi yanlış var ama nedir acep !
Bu arada kurulum yapmaya çalıştığım dosya Sierra_LAPTOP_Montezuma.raw. Win32 disk imager ile yükledim usb belleğe.