Teşekkür ederim.Ben bu kurulumu yaparsam halihazırda kullandığım windows etkilenir mi peki?Sisteminiz uygun Wi-Fi kartınızı tam göremediğim için bir şey söyleyemem. Diğer donanımlarınız da uygun gözüküyor.macOS Sierra 10.12.6 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu buradan başlaya bilirsiniz.
Evet işlemleri hallettim adım adım ancak "boot mac os x from os x base system" seçeneği çıkmıyor kurulum ekranındamacOS Sierra 10.12.6 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu konun en altında video mevcut. Ayrıca Tek HDD'de UEFI MacOS Sierra⎪ Win 10 ⎪Ubuntu Kurulumu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu konuda dual boot anlatılmış, siz ubuntu kısmını es geçeceksiniz. Clover ile OS X Kurulumu | Sayfa 2 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu konu size de yardımcı olacaktır.
Kırmızı ekrandayken seçimler arasında "boot mac os x from os x base system" seçeneği gözükmüyor hocam.Sırası ile seçtiğim usb ekranı ile birlikte ekran görüntüsü attım.Ekran görüntüsü verir misiniz? Kurulum yapıldı mı yoksa kurulum ekranın da mı çıkmıyor?
Ayrıca kurulum yapılmadı hocam.İlk aşamadayım.Ekran görüntüsü verir misiniz? Kurulum yapıldı mı yoksa kurulum ekranın da mı çıkmıyor?
Hocam bios bu şekildeBIOS ayarlarınızı kontrol edin. Yön tuşları ile sağa doğru ilerleyin bakın bakalım başka menü çıkıyor mu? Bunun haricin de Legacy USB seçip deneyin ve Secure Boot disable olduğun dan emin olun. Mümkün ise BIOS ayarlarını bütün bölümleri dahil resim olarak atın kontrol edelim.
Evet denedim hocam yön tuşları ile bir şey çıkmıyor.Bios çok küçük zaten,yeni model bi laptop ve bios default ayarda.Diğer sekmelerde güvenlik vs ile ilgili bölümler var,çekeyim mi onları da?Bundan başka ayar yok mu? Ayrıca Legacy ve yön tuşları ile denediniz mi?
Evet denedim,zaten bios otomatik olarak legacy olarak ayarlı hocam.Atmanız iyi olur bunun haricin de legacy denediniz mi?
fakesmc kext dediğinizi nereden kontrol edebilirim?Yeni oldugum için pek bilgim yok hocam SMBIOS değişikliği yerini falan bilmiyorumFakeSMC.kext var mı kontrol ettiniz mi? Ayrıca SMBIOS kimliğini değişip dener misin?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.