Bu Forumla ve bu forumdaki arkadaşlarla karşılaştığım için çok şanslıyım. Kurulumumun her adımında günlerce benimle ilgilenen
KaoS arkadaşa çok teşekkür ederim. En başta Hard diskimi komple sıfırladım ve APFS olarak biçimlendirdim. Disk bölüntüleden diski bölerek 3 bölüme ayırdım. ilk kurulumum macos mojave yi osxinfo.net ten indirdiğim imajı win32 disk imager programıyla yazdırdığım usb ile yaptım. Daha sonra kurulum sonrası çalışmayan donanımlarımı yeni konular açarak tamamen düzeltmiş oldum. Tam kurulumdan sonra sistemimim yazılım güncelleme seçeneği ile macOS Catalina 10.15.3 e sorunsu güncelledim. Hard Disk Bölümlere Ayırma Windows 10 ve macOS bu konuda yaptığım tüm adımlar mevcut. Daha sonra çalışmayan pil göstergesi sorunu için de yeni konu açtım. onu da Macos Mojave Pil Sorunu bu konudan takip edebilirsiniz. Bütün macOS kurulum ve sorunlarını hallettikten sonra ayırdığım disk bölümlerinden birine windows 10 kurdum. Dual boot ile iki sistem arasında sorunsuz geçiş yapabiliyorum. herkese hayırlı kurulumlar.
(Not: Yaptığım tüm ayarları şahsi bilgisayarımda deneyip uyguladım. bu konuyu kendi pc nize uyarlamak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır."
Sistem Bilgileri
- İşlemci : Intel Core i5-4200U, 1600 MHz (16 x 100)
- Ram : 8 GB DDR3
- HDD : 750 GB HGST HTS541075A9E680
- Ekran Kartı Dahili : İntel HD 4400
- Ekran Kartı Harici : Nvidia GeForce GT 740M
- Ethernet : Realtek Gigabit Ethernet
- Wifi : Ralink RT3290 802.11bgn Wi-Fi Adapter
1 - Configration
- Wireless Lan : Enabled
- İntel Virtual Technology : Disabled
- Administrator Password : Not Set
- User Password : Not Set
- HDD Password : Not Set
- İntel Platform Trust Technology : Enabled
- Secure Boot : Disabled
- Secure Bott Status : Disabled
- Platform Mode : User Mode
- Boot Mode : UEFI
- Fast Bott : Enabled
- USB Bott : Enabled
- Uyku
- Trackpad
- Ekran Parlaklığı
- HDMI görüntü aktarımı (Intel FB yaması ile)
- HDMI ses aktarımı (Intel FB yaması ile)
- VGA görüntü aktarım (ileri düzey Intel FB yaması ile)
- Hand-Off
- İntel HD 4400 (2048 MB olarak)
- Ethernet
- Ses (AppleALC yöntemi ile)
- Pil Göstergesi
- Siri
- FaceTime
- iMessage
wifi
Bluetooth
EFI klasörüm

Moderatörün son düzenlenenleri: