Hp Pavillion 15-nt207 macOS HighSierra

SerifTufan

APPRENTICE
11 Nis 2020
6
2
21
Denizli
Merhaba arkadaşlar. 5 günlük araştırmanın ve emeklerin ardından osixfo sayesinde sistemi kurdum şükür. Çok teşekkür ederim. Clover ve ses sorundu yine sayfa sayesinde bunları da çözdüm. Çözemediğim şunlar kaldı;

1) Broadcam 802.11n internet kartı mevcut pcde. Zaten ekteki .txt aracılığıyla paylaşım yaptım. Ve resimde ise H.S da DPCImanager resmini koydum. Resime baktığımızda pc kartı görüyor gibi. Ama net bağlantım yok. En önemlisi o. Diğer sorunları pcyi nete bağlamadan halledemiyorum. Ne yapmalıyım? Eğer hayır olmaz derseniz gidip uyumlu olan Asus N-10 alıp direk takmalı mıyım? Cevap için teşekkürler 😊

2) Pil göstergem yok. Çalışmıyor. Bunu sadece DSDT/SSDT düzenleyerek mi yapabilirim? İlk kez olduğu için bayağı karışık oldu. Denedim. Yapamayınca baştan formatladım.

3) Touchpad sadece dokunmatik ve sol click çalışıyor.

4) NVDA GeForce 840M ekran kartımı görmüyor sadece inteli görüyor. Bunun bir yolu var mıdır ?

Cevaplar ve osxinfo’ya teşekkürler. Aynı marka ve donanıma sahip arkadaşlara rehber olur umarım. Başka yerde yok. 😎IMG_9545.JPG

Ekli dosyalar

cardinal07

APPRENTICE
20 Ara 2017
93
30
21
  • Like
Tepkiler: SerifTufan

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
Şu rehberi takip edip Broadwell için EFI dosyası oluşturup deneme yapabilirsin. Harici GPU çalıştıramazsın.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet