HP PROBOOK 4520S HACKİNTOSH KURULUM SORUNU SİERRA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkaYN06

APPRENTICE
24 Mar 2023
1
0
1
HP PROBOOK-4520S

İ3-350M İŞLEMCİ
İNTEL HD GRAPHİC
6 GB RAM
250GB HDD

SİSTEMİM VAR VE HACKINTOSH SİERRA KURULUMUNU GEÇİNÇE GRİ EKRANDA KALIYOR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SÜPHELERİM İSE; GRAPHİC KARTI YANİ EKRAN KARTI DESTEKLEMİYOR OLABİLİR YADA KEXT VEYA DST VE CONFİG PLİSTLERDE TAKILDIM.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ASLINDA HANGİ HACKİNTOSH İSLETİM SİSTEMİ UYARSA ONU YAPALIM BEN YOSEMİTE VE ELCAPİTAN UYUYOR DİYE BİLİYORUM. ---------
ANKARA DA OLAN MAC TEN VEYA HACKİNTOSH TAN ANLAYAN ARKADAŞLAR VARSA GELİP ÜCRETİYLE KURABİLİRLER. --------------------

1613713e-d4cc-4f22-9bf3-23f24bb3679e.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
BootLoader
Clover
Laptop Modeli
Hp Probook 4520S
Anakart Modeli
Hewlett-Packard-1413
İşlemci Modeli
İntel Core İ3-350M-ARRANDALE
Grafik Kartı
İNTEL HD GRAPHİC
Ses Kartı Modeli
HP PROBOOK 4520S-554GK04001G
Ağ Aygıtları
QDS-BRCM-1051
Disk ve RAM
250GB HDD & 6GB DDR3 RAM=1333MHZ-
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler