Arkadaşlar selam
Elimde extradan bir Zbook 15 G3 Xeon işlemcili Laptop var Elinde Uyarlanmış EFI olan varsa yükleyebilirmi ?
Kendim kurdum su anda çalışıyor intel HD530 patch yaptım aşağıdaki bende işe yarıyor
AAPL,ig-platform-id = 00001B19
device-id = 16190000
framebuffer-fbmem = 00009000
framebuffer-patch-enable = 1
framebuffer-stolenmem = 00003001
ethernet için kext ekledim wifi için olan kextleri denemedim zamanla biraz daha toparlarım
fakat bu yamayı yaptıktan sonra shutdown çalışmıyor ekran gidiyor ve fanlar devam ediyor klavye ısıkları yanık kalıyor
usb il eboot ettiğimde bunlar olmuyor idi
bu arada conextat HD audiı kext nerede elind eolan varmı çalışan ?
Wifi de tamam oldu burdaki airpot kext ile
şimdi 2 ci bir nvme sipariş verdim gelince onun üzerinede win 11 ve ubuntu kurulu deneyeceğim
Elimde extradan bir Zbook 15 G3 Xeon işlemcili Laptop var Elinde Uyarlanmış EFI olan varsa yükleyebilirmi ?
Kendim kurdum su anda çalışıyor intel HD530 patch yaptım aşağıdaki bende işe yarıyor
AAPL,ig-platform-id = 00001B19
device-id = 16190000
framebuffer-fbmem = 00009000
framebuffer-patch-enable = 1
framebuffer-stolenmem = 00003001
ethernet için kext ekledim wifi için olan kextleri denemedim zamanla biraz daha toparlarım
fakat bu yamayı yaptıktan sonra shutdown çalışmıyor ekran gidiyor ve fanlar devam ediyor klavye ısıkları yanık kalıyor
usb il eboot ettiğimde bunlar olmuyor idi
bu arada conextat HD audiı kext nerede elind eolan varmı çalışan ?
Wifi de tamam oldu burdaki airpot kext ile
Release v2.1.0 stable · OpenIntelWireless/itlwm
Added 2 boot-args -novht: Disables 802.11AC support -noht40: Disables 40MHz when using 2.4GHz (Use this option if the network with this config causes instabilities. BRCM cards disable 2.4GHz HT40 ...
github.com
şimdi 2 ci bir nvme sipariş verdim gelince onun üzerinede win 11 ve ubuntu kurulu deneyeceğim
Son düzenleme: