Arkadaşlar Herkese merhaba,
Araniza yeni katıldım. Aşağıda belirttğim
üzere i7 mobil bir iş istasyonum var. Bu sistem ile başarılı hacintosh kurulumu yapmak nekadar mümkün? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Sistem özellikleri
İşletim sistemi
Windows 10 Pro 64
İşlemci ailesi
Intel® Core™ i7-7700HQ ile Intel® HD Grafik Kartı 630 (2,8 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi 2.0 ile 3,8 GHz'e kadar, 6 MB L3 önbellek, 4 çekirdekli)
Yonga kümesi
İşlemciyle tümleşik Mobile Intel® CM236
Çevre koruma
Bellek
4 SODIMM
Depolama
Ekran ve grafikler
Ekran
Tümleşik:
Intel® HD Grafik Kartı 630
Bağımsız:
NVIDIA® Quadro® M1200 (4 GB GDDR5 ayrılmış)
Genişletme Özellikleri
Bağlantı noktaları
Ses
HP Sıvı Dökülmesine Dayanıklı Sayısal Tuş Takımlı Klavye (fonksiyon tuşu denetimiyle arkadan aydınlatmalı)
İletişim
Ağ arabirimi
Tümleşik Intel® I219-LM Gigabit Ağ Bağlantısı
sanırım konuyu yanlış yere açtım. Sevgili yönetici arkadaşlar. Konuyu ilgili yere taşımanızı rica ederim.
Araniza yeni katıldım. Aşağıda belirttğim
üzere i7 mobil bir iş istasyonum var. Bu sistem ile başarılı hacintosh kurulumu yapmak nekadar mümkün? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Sistem özellikleri
İşletim sistemi
Windows 10 Pro 64
İşlemci ailesi
- 7'ncı Nesil Intel® Core™ i7 işlemci
Intel® Core™ i7-7700HQ ile Intel® HD Grafik Kartı 630 (2,8 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi 2.0 ile 3,8 GHz'e kadar, 6 MB L3 önbellek, 4 çekirdekli)
Yonga kümesi
İşlemciyle tümleşik Mobile Intel® CM236
Çevre koruma
- Düşük halojen
Bellek
- 32 GB DDR4-2400 SDRAM
4 SODIMM
Depolama
Ekran ve grafikler
Ekran
- 49,3 cm (17,3") diyagonal FHD IPS yansıma önleyici (1920 x 1080)
Tümleşik:
Intel® HD Grafik Kartı 630
Bağımsız:
NVIDIA® Quadro® M1200 (4 GB GDDR5 ayrılmış)
Genişletme Özellikleri
Bağlantı noktaları
- 1 RJ-45
- 1 USB 3.0 (şarj)
- 2 USB 3.0
- 1 SD UHS-II flash ortam
- 1 akıllı kart okuyucusu
Ses
- Bang & Olufsen HD ses sistemi. Tümleşik stereo hoparlör ve mikrofon (çift mikrofon dizisi isteğe bağlı web kamerasıyla birlikte sunulur). Ses kapatma düğmesi, ses yükseltmek veya alçaltmak için işlev tuşları
- Birleşik mikrofon girişi/stereo kulaklık jakı.
- 720p HD web kamerası
HP Sıvı Dökülmesine Dayanıklı Sayısal Tuş Takımlı Klavye (fonksiyon tuşu denetimiyle arkadan aydınlatmalı)
İletişim
Ağ arabirimi
Tümleşik Intel® I219-LM Gigabit Ağ Bağlantısı
sanırım konuyu yanlış yere açtım. Sevgili yönetici arkadaşlar. Konuyu ilgili yere taşımanızı rica ederim.