Tekrardan merhaba, söylediğiniz gibi BIOS ayarlarını ve Config dosyalarını düzenledim. Flaşı boot etmeye çalışırken beni tekrar BIOS'a atıyor. Ne yapmam gerekiyor?SSD Kurulumu yapmanızı öneriyorum.
Tekrardan merhaba, söylediğiniz gibi BIOS ayarlarını ve Config dosyalarını düzenledim. Flaşı boot etmeye çalışırken beni tekrar BIOS'a atıyor. Ne yapmam gerekiyor?SSD Kurulumu yapmanızı öneriyorum.
Şu an boot ekranında şöyle bir hatayla karşılaşıyorum, problem nedir acaba?Bios ayarlarınızı tekrar kontrol edin. Boot sıralamasında hazırladığınız USB bellek birinci sırada olsun. Ayrıca Hazırladığınız USB belleğin EFI bölüntüsü içerisinde yukarıda paylaştığım EFI klasörünün olduğundan emin olun. EFI klasörü USB belleğin EFI bölnütüsünün ana dizininde olmalıdır.
Kurulum USBsini mi farklı usb portlarında deneyeyim yoksa klavye mouse'mu?Farklı USB portları ile deneyin. USB 2.0 portları ve imkanınız varsa USB 2.0 bir bellek kullanın.
Merhabalar, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Şu an hackintosh'tan yazıyorum. Kurulumdan sonra hangi ayarları yapmam gerekiyor.USB'siz boot ayarını yaptım ama grafik olarak sanki kalitesi daha iyi olabilir gibi hissediyorum. Hangi ayarları yapabilirim acaba?config dosyasını herhangi bir metin editörü ile açıp alcid=1 araması yapın. Bu kodu bulduğunuzda yanına bir boşluk bırakıp agdpmod=pikera kodunu ekleyin dosyayı kaydedip tekrar deneyin.
CSM disable yaptığımda apple logosunda kalıyor açılmıyor maalesef. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?CSM disable olmalı. Eğer açık olursa Gliklenme gibi ekranda titremeler filan olabilir.
Ekran kartınız tanınmış görünüyor. Ayrıca bir donanımınız yoksa Apple Servisleri için kendi Smbios değerlerinizi oluşturup cihazın keyfine bakın.
Usb portlarınızı sabitlemeyi unutmayın.
Memory modules misconfigured hatası aldım birdeCSM disable yaptığımda apple logosunda kalıyor açılmıyor maalesef. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Ekli efi ile deneyin.Merhaba. Comet Lake 10.nesil i3 10105F işlemcim için Monterey kurulumu yapmak istiyorum.
Hata verdiği yerin görselini paylaşın. Hatayı görelim.Denedim malesef boot aşamasında yükleme yapıyor gibi ama sonra donuyor.
bu yerde kaldı öyle duruyor.Hata verdiği yerin görselini paylaşın. Hatayı görelim.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.