Merhabalar, çoook uzun zamandır bilgisayarıma macOS kurmaya çalışıyordum. Çok çok denedim ancak bir türlü başarılı olamadım. 2-3 kere pes ettiğim ardından belki 5 ay sonra denediğim olmuştur. Bu son zamanlarda ise gerçekten bu işi kafama takmıştım ve başarısız da olsam başarılıda olsam elimden geldiği kadar yapıcam demiştim. Veee yaptım. Ekran kartımı tanıttım, kentimi kurdum sorunsuz sıkıntısız şu anlık.
Ekran kartımı Nvidia Web Driver ile kurdum. HDMI ile görüntü alamayınca VGA kullandım ancak bu sefer ekranım tam çözünürlüğünde gelmiyordu ve en sonunda DVI kablosu kullanarak sorunu çözdüm.
Kextleri tamamı ile OC Config programından internet download kısmında indirdim ve kurdum. Ardından sistemimi mount ettim ve hemen ardından yeniden başlatıp ethernete bağlandım.
Ekran kartımı Nvidia Web Driver ile kurdum. HDMI ile görüntü alamayınca VGA kullandım ancak bu sefer ekranım tam çözünürlüğünde gelmiyordu ve en sonunda DVI kablosu kullanarak sorunu çözdüm.
Kextleri tamamı ile OC Config programından internet download kısmında indirdim ve kurdum. Ardından sistemimi mount ettim ve hemen ardından yeniden başlatıp ethernete bağlandım.
Ekli dosyalar
-
932.3 KB Görüntüleme: 67
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore
- Anakart Modeli
- Asus P8H61-M LX3 Plus R2.0
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 3570
- Grafik Kartı
- Asus GTX 750TI OC Edition 2GB