Dediğinizi yaptım hocam bu seferde bu şekilde donuyor.Drivers64UEFI içinden OsxAptioFix3DRv sil. DriversOFF/Drivers64UEFI klasörü içinden OsxAptioFix2Drv-64.efi kopyala ve Drivers64UEFI içine koyup tekrar deneme yap.
Nasıl paylaşabilirim hocam?EFI dosyanı paylaş bir kontrol edeyim.
Kusura bakmayın hocam pek beceremiyorum.EFI dosyası indirilemiyor. Bir zahmet dosyası yülediğin zaman indirilebilir, paylaşılabilir bir link ürettiğinden emin ol.
Aynı hatayı aldım hocam.Cihazın masaüstü ve bununla sistem kimliği macbook air kullanıyorsun. Kısaca kullandığın COnfig senin sistemine uygun değil. Şu config ile dene;
= işaretini yapamıyorum hocam menüde.Başlangıçta UseKernelCache=No komutunu ekleyerek denermisin.
Hocam bu sorunu çözdüm ancak bu sefer de ilk başta beyaz sonrasında ise siyah ekran da bekleyip donuyor.Cihazın masaüstü ve bununla sistem kimliği macbook air kullanıyorsun. Kısaca kullandığın COnfig senin sistemine uygun değil. Şu config ile dene;
Config / Graphic içine sadece Inject ATI işaretli olsun. Yine aynı yerde RadeonDeInit' te aktif edip tekrar dene.Hocam bu sorunu çözdüm ancak bu sefer de ilk başta beyaz sonrasında ise siyah ekran da bekleyip donuyor.
Dediğinizi yaptım hocam. Siyah ekran gelmeden önce apple logosu belirtip hemen kayboluyor. Onun dışında yine aynı.Config / Graphic içine sadece Inject ATI işaretli olsun. Yine aynı yerde RadeonDeInit' te aktif edip tekrar dene.
Hocam şu an televizyon ile monitör arası gidip geliyorum ve Tv HDMI monitör ise VGA (HDMI Portu var).Şunları kurup dene;
185 KB 1.1.7.RELEASE.zip
218 KB 1.2.4.RELEASE.zip
Ek olarak VGA portu kullanıyorsan bu port desteklenmiyor. Farklı portlar ile deneme yap.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.