i7-3770 VE RX570 OCLP sorunu

CVNXAN

APPRENTICE
25 Eyl 2023
35
12
21
Ekran kartımı tamamen tanıtabildim 4gb vb. yazıyor fakat seçenek kısımda OCLP'nin iMacPro1,1 olmadığı için iMac19,1 seçtim yinede
Her şey çalışıyor fakat ne arkaplan var ne bir şey safariyi alta alınca donuyor takılmalar oluyor animasyonlarda şuandada macOS sequiodan yazdım bunu bilginize.

Lila.Kext Contents Info.plist is missing hatası alıp duruyorum oclp3.0.0 sürüm efi dosyası :
elinizde hazır efi var ise sonomayada düşebilirim

Ekli dosyalar

BootLoader
OpenCore
Anakart Modeli
Bilmiyorum
İşlemci Modeli
Intel i7-3770 (ivy bridge)
Grafik Kartı
Intel(R) HD Graphics 4000
Ses Kartı Modeli
Kulaklık
Ağ Aygıtları
PCI Realtek family
Disk ve RAM
512GB SSD & 16GB DDR3 RAM

strangerone

MASTER YODA
Yönetici
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
9 Haz 2017
18,284
9,275
4,401
Hatalı config.plist eklemiş olabilir misiniz? Kontrol edin.
Sadece Lilu.kext ile kurulum yapıp (VirtualSMC.kext - OpenHfs/Hfsplus.efi dosyası da olmadan) OCLP çalıştırdığınızı mı söylüyorsunuz?
Ve HD4000 için gerekli DeviceProperties girişi olmadan OCLP ile yama yapmaya mı çalışıyorsunuz? OCLP ekran kartını bu girişle görmeden nasıl yamalayacak?
OCLP'nin iMacPro1,1 olmadığı için iMac19,1 seçtim
Bu cümleyi de biraz açıklar mısınız? OCLP iMacPro1.1'i de yamalar iMac19.1'i de.
OCLP kullanımı için bakın:
Haswell/Broadwell sistemlerine macOS Ventura veya daha yenisini yükleme

BootLoader
OpenCore 1.0.5
Laptop Modeli
HP Pavilion 15-E
Anakart Modeli
Asus H110M-D
İşlemci Modeli
i3 3110M/ i3 7100
Grafik Kartı
Rx590 8GB/Rx6600xt 8GB/HD630/HD4000
Ses Kartı Modeli
ALC887/ALC269
Ağ Aygıtları
Atheros9285 Usb Wifi TL722N RTL8111/RTL8100
Disk ve RAM
24GB DDR4 2300MHz/8GB DDR3 1600MHz

CVNXAN

APPRENTICE
25 Eyl 2023
35
12
21
Hatalı config.plist eklemiş olabilir misiniz? Kontrol edin.
Sadece Lilu.kext ile kurulum yapıp (VirtualSMC.kext - OpenHfs/Hfsplus.efi dosyası da olmadan) OCLP çalıştırdığınızı mı söylüyorsunuz?
Ve HD4000 için gerekli DeviceProperties girişi olmadan OCLP ile yama yapmaya mı çalışıyorsunuz? OCLP ekran kartını bu girişle görmeden nasıl yamalayacak?

Bu cümleyi de biraz açıklar mısınız? OCLP iMacPro1.1'i de yamalar iMac19.1'i de.
OCLP kullanımı için bakın:
Haswell/Broadwell sistemlerine macOS Ventura veya daha yenisini yükleme
Hayır iMacPro1,1 uefi ile kurdum çalıştı ekran kartı her şeyi tanıdı fakat şeffaflık yoktu kasma ve animasyon vardı sonra ise OCLP ile kurulum yapayım dedim yaptım fakat iMacPro1,1 seçeneği yoktu bende iMac19,1 seçtim ve kurdum ondan sonra açılım ekranında hatalar aldım sürekli yamayı yaptım LiluKext hatası alıp duruyorum durmadan, sonomaya geçebilir miyim diye düşünüyorum açıkçası aşırı sorunlu sequioa çok şey denedim ama hiçbiri olmuyor

BootLoader
OpenCore
Anakart Modeli
Bilmiyorum
İşlemci Modeli
Intel i7-3770 (ivy bridge)
Grafik Kartı
Intel(R) HD Graphics 4000
Ses Kartı Modeli
Kulaklık
Ağ Aygıtları
PCI Realtek family