Hangi macOS X sürümünü kullansam sistemim için daha uygun olur ?
Zamanında MacBook Pro kullanıcısıydım sattım, yalnız tadı damağımda kaldı. Mümkün ve sistemim el verir ise temelli Hackintosh kullanmak istiyorum. Wireless kartım sanırım desteklemiyor. Biraz araştırma yaptım da geldim ama sizlerinde fikrini almak istiyorum, mümkün müdür temelli geçiş, donanım bakımından ?
Wireless kartımı değiştirebilirim bunun ile ilgili, donanım önerilerine açığım.
Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim, sistemime uygun ise Sierra sürümünü kurmayı planlıyorum o yüzden buraya açtım, yanlış ise affola.
Bir de kurulumumu Legacy olarak yapmak istiyorum hali hazırda kurulu Windows 10 'un yanına. Mümkün müdür ? Ya da bununla ilgili başka bir başlık mı açmam gerekli.
Şimdiden herkese çok teşekkürler.
Monster W650SR modeli.
-İşlemci: Intel i7-4700MQ @ 2,40 GHz x 8
-Ekran Kartı Dahili: Intel HD Graphics 4600
-Ekran Kartı Harici: Nvidia GeForce GT 750M
-Wireless: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230 // Harici olarak elimde TP-LINK -- TL-WN727N Adaptör var
-Ethernet: Realtek PCIe GBE Family Controller
-Chipset: Intel(R) 8 Series Chipset Family SATA AHCI Controller
-RAM: 2 x 8GB DDR3
-Bluetooth: Intel(R) Wireless Bluetooth(R)
-Regedit bilgilerinde Anakart Monster W650SR olarak gözüküyor.
Zamanında MacBook Pro kullanıcısıydım sattım, yalnız tadı damağımda kaldı. Mümkün ve sistemim el verir ise temelli Hackintosh kullanmak istiyorum. Wireless kartım sanırım desteklemiyor. Biraz araştırma yaptım da geldim ama sizlerinde fikrini almak istiyorum, mümkün müdür temelli geçiş, donanım bakımından ?
Wireless kartımı değiştirebilirim bunun ile ilgili, donanım önerilerine açığım.
Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim, sistemime uygun ise Sierra sürümünü kurmayı planlıyorum o yüzden buraya açtım, yanlış ise affola.
Bir de kurulumumu Legacy olarak yapmak istiyorum hali hazırda kurulu Windows 10 'un yanına. Mümkün müdür ? Ya da bununla ilgili başka bir başlık mı açmam gerekli.
Şimdiden herkese çok teşekkürler.
Monster W650SR modeli.
-İşlemci: Intel i7-4700MQ @ 2,40 GHz x 8
-Ekran Kartı Dahili: Intel HD Graphics 4600
-Ekran Kartı Harici: Nvidia GeForce GT 750M
-Wireless: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230 // Harici olarak elimde TP-LINK -- TL-WN727N Adaptör var
-Ethernet: Realtek PCIe GBE Family Controller
-Chipset: Intel(R) 8 Series Chipset Family SATA AHCI Controller
-RAM: 2 x 8GB DDR3
-Bluetooth: Intel(R) Wireless Bluetooth(R)
-Regedit bilgilerinde Anakart Monster W650SR olarak gözüküyor.