İlk kurulum için bazı sorular

DeathDance

APPRENTICE
18 Mar 2018
56
10
21
Arkadaşlar merhaba,
Üniversite okuyan kardeşim için elimdeki fazla bir bilgisayara Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum. Bu benim ilk kurulumum olacak ve konu ile ilgili birkaç sorum var.

Kurulumda @dr.arsimet arkadaşımızın şuradaki rehberini kullanacağım.

1) Kullanacağım bilgisayar Acer Aspire ES-15. İçerisinde Intel Pentium N3700 işlemci barındırıyor ve ekran kartı olarak Intel HD Graphics kullanılıyor. Acaba bu donanımlar hackintosh için uyumlu mudur?

2) Bilgisayarda Windows kullanılmayacak. Sadece MacOS olmasını istiyorum. Fakat baktığım güncel rehberler dual boot olarak hazırlanmış. Acaba belirttiğim rehberde 3. Adım haricinde atlamam gereken ya da eklemem gereken işlemler var mı?

3) Hackintosh'un günlük kullanımda hata çıkarma oranı nedir? Standart bir kullanıcı sorunsuz kurulum yapılmış Hackintosh'u kullanırken hatalarla karşılaşır mı?

osxinfo'da yeniyim. Forumu henüz keşfetmeye çalışıyorum. Eğer sorularımın cevabı forumda mevcutsa affedin :)

BootLoader
OpenCore & Big Sur
Laptop Modeli
MSI GE73VR-7RE
İşlemci Modeli
Intel Core i7 7700HQ
Grafik Kartı
HD Graphics 630
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC1220
Ağ Aygıtları
Qualcomm Atheros Killer E2500 PCI Express