Montezuma Hocam tekrardan merhabalar. Daha önceki konumda hiçbir sorunumun kalmadığını belirtmiştim ama görünmez bir kaç problem varmış. İlk olarak Apple Store hata veriyordu. Tonymacte biraz araştırma yaptım ve benim gibi ethernet kartı bulunmayan ultrabooklar için şöyle bir çözüm buldum uyguladım ve başarılı oldum şuan Apple Store sorunsuz çalışıyor. GitHub - RehabMan/OS-X-Null-Ethernet: A "Null" (Fake) Ethernet driver for OS X meant to be used when you have no working Ethernet or AirPort ama İmessage'ı kullanamıyorum. Programı açabiliyorum Apple hesabım ile başarılı bir şekilde oturum açıyorum ama kişi listesi vb şeyleri göremiyorum İphoneumda olan. Senkronize yapmıyor. Kısacası çalışmıyor. [Guide] Acer S3-391 Ivy Bridge | tonymacx86.com bu konuda benim cihazı kullanan arkadaş Maverickste İmessage'ı aktif edebilmiş
======
To get iMessage to activate, i put the FileNVRam file in /Extra/Modules
Bu şekilde bir dosya eklemiş ve bunu extra/modules kısmına atmış ama ben clover kullandığım için böyle bir yer bulamadım. Nereye atmam gerekiyor bu dosyası.
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
======
To get iMessage to activate, i put the FileNVRam file in /Extra/Modules
Bu şekilde bir dosya eklemiş ve bunu extra/modules kısmına atmış ama ben clover kullandığım için böyle bir yer bulamadım. Nereye atmam gerekiyor bu dosyası.
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.