Aynen, o rehber eski zannedersem Apple bazi degisiklikler yapmis, kimse giremiyor High Sierrada, neyse bakalm.İOS cihazım hiç olmadı ama daha önceden hackintosh üzerinden açtığım icloud hesabım ile giriş yapmaya çalıştım hata aldım.
Üstad varsayalım ki MH'lerini aradım, dedimki ; Mac Pro,dan iMessage'a giremiyorum ve Hatam şu "iMessage'a şuan bu Mac giriş yapamazsiniz ve Hata kodum XXX-XXXX vs." adam bana demezmi PC'nin Seri numarasi, sürümü falanı filanı diye sormaz mı? nasıl Mac başnda değilim diyeceğim ki? işe yarar mı dersin?Aynen garantisi yok. Her şeyi doğru yapsan bile olmayabiliyor.
Başka bir forum sitesinde rehberi aynen uygulamasına rağmen hata kodu verince Apple Müşteri Hizmetlerini arayarak durumu düzelten birkaç eleman vardı.
Denemekten zarar gelmez eğer hata bu şekildeyse.
Hackintosh kullandığınızı söylemeyin. Pc ile alakalı bir şey sorarlarsa PC'nin yanınızda olmadığını söyleyin.
Hehheh ) Dostum tabi ki soracak ve sen bilgisayar başında olmadığını söyleyeceksin. Hatayı aldığında telefon ettiğini fakat hizmet saatleri dışında aradığın için yardım alamadığını bu nedenle de telefonunla destek kodunun resmini çekip ertesi gün işteyken/okuldayken ararım diye düşündüğünü söyleyeceksin. O bilgileri isteyeceğini bilmediğini söylersin. Okula yahut işe gitmiyor musun ? Okuldayım ya da işteyim dersin olur biter.Üstad varsayalım ki MH'lerini aradım, dedimki ; Mac Pro,dan iMessage'a giremiyorum ve Hatam şu "iMessage'a şuan bu Mac giriş yapamazsiniz ve Hata kodum XXX-XXXX vs." adam bana demezmi PC'nin Seri numarasi, sürümü falanı filanı diye sormaz mı? nasıl Mac başnda değilim diyeceğim ki? işe yarar mı dersin?
Ama ben tahmin ediyorum ki o kodların bi anlamı var, şimdi adama söylediğim kodun anlamı mesela sahte işletim sistemi veya illegal bişeyle alakalıysa bu hiç hoş olmaz. Yardım için teşekkürler, şimdilik kalson bi yolu çıkarsa yaparız olmazsada kalabilir :/ SaolHehheh ) Dostum tabi ki soracak ve sen bilgisayar başında olmadığını söyleyeceksin. Hatayı aldığında telefon ettiğini fakat hizmet saatleri dışında aradığın için yardım alamadığını bu nedenle de telefonunla destek kodunun resmini çekip ertesi gün işteyken/okuldayken ararım diye düşündüğünü söyleyeceksin. O bilgileri isteyeceğini bilmediğini söylersin. Okula yahut işe gitmiyor musun ? Okuldayım ya da işteyim dersin olur biter.
Zaten müşteri hizmetleri hafta içi saat 17 yahut 19'a kadar hizmet veriyor. Yani yalan söylemek açısından düşünürsek en makulu bu.
Extra birşey yaptın mı hocam? Daha doğrusu nasıl yaptın? iMessage çok önemli değilde, FaceTime'den toplantı moplantı yapıyoruz çok lazım oluyor =\Bende çalışıyor şuan
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.