Hocam Hangısı Daha Hızlı Calısır Hangısı Daha Kolay OlurRX550 Baffin ise Sequoia dahil kurulabilir, Lexa çekirdeği ise sisteme tanıtmak için Fake id ve belki de SSDT-Spoof.aml hazırlamak gerekir.
Sequoia indirip kuruyorum hocam fake ıd nasıl yapılır onun bı vıdeosu varmı yada spoof.aml nasıl yapılırKolayı yok sabır ister Hackintosh. Sequoia son sürüm. Karar sizin.
Ancak burda önemli olan RX550
Bu kartın Lexa çekirdekli olanını fake id ya da SSDT-Spoof.aml ile çalıştıramayanlara şahit oldum.
Hocam Peki Efi Dosyası Olarak Hangisini KullanmalıyımOpenCore ile AMD GPU Fake ID - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ekran kartı belki de Hackintosh sisteminin en önemli parçasıdır ve bu konuda büyük sorunlar yaşanmakta. High Sierra öncesinde insanları Nvidia ekran kartı almaya yönelten Apple Nvidia'nın ürün politikası, yazılımını paylaşmaması ve ekran kartlarında çıkan sorunlar nedeniyle bir çıkmaza girdi ve...osxinfo.net
Hocam Yazdırdım Efi Klasörü Gelmedi Partiton Wizardla Konum Atadım Yine Gözükmedi Explore+++ ilede baktım gıremedım nasıl çözerimBios ayarlarınızı yapın ve Eklediğim EFI'yi indirin. Ve EFI/OC içerisindeki config.plist ile yine eklediğimi değiştirip deneyin.
Hata alırsanız görsel paylaşın.
Not: Windows indirmelerde bir _MACOS klasörü de oluşturur onu silin.CometLake.zip
drive.google.com
hocam yine gözükmüyor
Hocam İndirdim Kurdum Hallettim Ama Opencore Olsun Hackintool olsun acilmioyor bide size daha seri ulasabilcegim bı yer varmı Instagram tarzı ekran kartıni taniticam attigniz linkten bakarak sistem çok kasio ethernet kendi kendjne geldi ama sistem kasio bide uygulamalar calismiyorBen indiriyorum. Balena ile 32GB'lık bir Usb üzerine yazdırıyorum ve bu yöntemi Windows ile deniyorum. Görünüyor. Üstelik bu imaj bir çok kişi tarafından indirilip kurulum yapıldı sorun olmadı.
Ventura indirip deneyin imajın EFI bölüntüsünü işlemsiz görürsünüz. Sonrasında sistem güncelleme ile Sequoia yüklenebilir.
Kişisel yardım forum kurallarına aykırı.bide size daha seri ulasabilcegim bı yer varmı Instagram tarzı
Açılmıyor derken verdiği uyarı nedir?Ama Opencore Olsun Hackintool olsun acilmioyor
Sistem kasacaktır ta ki ekran kartı tanıtılana kadar.ama sistem kasio
Sizce Hangi Kextleri Yüklemeliyim Ekran Kartından Baska hangi kextleri yüklememi önerirsinizKişisel yardım forum kurallarına aykırı.
Açılmıyor derken verdiği uyarı nedir?
İlk açılışta sağ tık aç diyeceksiniz. Açmayacak. Sistem Ayarları/Gizlilik-Güvenlikten "Yine de aç" seçeceksiniz açılır.
Sistem kasacaktır ta ki ekran kartı tanıtılana kadar.
Hocam Sizi Gerçekten Sıkıyorum Biraz Cahilim Özür Dilerim Ben Bu Ekran Kartı Tanımlamayı Okudum Ama Gerçekten Bişey Anlamadım Yapamadımda Bunu Anlatan Bir Video VarmıdırSistem açılıyorsa neden bir kext ihtiyacınız olsun?
Ethernet çalışmıyorsa gerekir, Wifi varsa gerekir.
Ki zaten ekran kartı için kext gerekmeyecek.
Çalışmayan bir donanım varsa ona göre karar verilir.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.