Clover Boot ekranına gelip bootlamaya başlıyorum -v koduyla dil seçim ekranına gelene kadar klavye/fare çalışıyor ama dil seçim ekranı gelince klavye/fare çalışmıyor. Usb portlarını değiştiriyorum olmuyor. Kextler şu şekilde :
FakeSMC.kext dışındaki kextlerin yedeklerini aldıktan sonra silip tekarr dene. Ek olarak Config / ACPI / Fixes içinden Fix_USB işaretleyip dener misin.
FakeSMC.kext dışındaki kextlerin yedeklerini aldıktan sonra silip tekarr dene. Ek olarak Config / ACPI / Fixes içinden Fix_USB işaretleyip dener misin.
Fix Usb yi işaretlebeyi clover boot menüsü üzerindenmi yapacağız ? Çünkü ben kontrol ettim fix_usb yazan bir yer bulamadım. Kex leride kaldırıp denedim ama yine olmadı. Ben config dosyasını kendime göre olanı atmadım acaba bu yüzden olabilirmi?
bende i5 750 var aynı sorun bende de var. muhtemelen anakart kaynaklı bi sorun eski olduğu için. çözüm bulamadım bi türlü. 15dk bekledim daha sonra mouse çalıştı diyenler var, kablosuz klavye mouse önerenler var. ama bende olmadı.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.