intel(R) Core(tm) i7-4790 CPU @ 3.60 GHz

29 Kas 2017
244
58
301
işlemci : intel(R) Core(tm) i7-4790 CPU @ 3.60 GHz
ram : 8GB
ekran : AMD Radeon R7 200 Series / 8 veya 4 gb onu tam anlayamadım dxdiag aşağıda.

5EFmqCVujC5qgAWLre844rREr4s6QGmj.png

jf9r23qt43_c_mjmPaqltQ7t9Oy3ZCvT.png

jf9r23qt43_c_mjmPaqltQ7t9Oy3ZCvT.png

bulabildiğim bilgiler bunlar arkadaşlar. Daha öncesinde 2-3 kez hackintosh kurma denemem oldu. Başarısız oldum.
Genellikle ekran kartında problem yaşıyorum ama ek olarak ethernet driver ve ses driverinde de problem yaşıyorum. 1 kez başarılı kurulum yaptım onda da ekran kartını tanıtamadım 4 mb görünüyordu sanırım ekran kartı.
ekranı kurayım derken sesi bozdum sesi yapayım derken ethernet de gitti öyle kaldı. geçen gün bir daha denedim bu seferde kurulumda bölgeyi saati falan seçtikten sonra kullanıcı adı şifre belirledikten sonra sistem panic verip kodlar beliriyor sonra öyle kalıyordu yine vazgeçtim ve windows'a döndüm.

sizden istediğim sistemim mac os x'e uyumlu mu? uyumlu ise hangi sürümü indirmeliyim? indirdikten sonra hangi driverleri nasıl kurmalıyım. teşekkür ederim. size güveniyorum.

Anakart Modeli
H81M-K
İşlemci Modeli
i7 4790
Grafik Kartı
HD 7850
Disk ve RAM
120GB SSD 8DB RAM 1600Mhz
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler