ÇÖZÜLDÜ internet yavaşlığı, klavye kısayolları ve mouse imleci yavaşlığı hk.

last hope

APPRENTICE
26 Ara 2017
8
1
0
33
şu an akk dolduğundan internet hızım 8mb, windows da bir dosya indirirken en fazla 1mb hızında indiriyordu ama sierra da 100kb'a zar zor çıkıyor. speedtest de hızı ölçtüm 7mb civarlarında gözüküyor ama bir şey indirirken dediğim gibi indirme hızı 100kb ın üstüne çıkmıyor bunun sebebi nedir ?

kendimi bildim bileli windows kullanan bir kişiyim dolayısıyla windows daki kısa yollara alıştım, sierra da kısayolları windows daki gibi yapmanın bir yolu var mıdır ?

son olarak mouse imleci çok yavaş imleci hareket ettirmek resmen eziyet :D sistemin kendi ayarlarından hızını en sona ayarladım sonra mouse un kendi programındanda olabildiğince tüm ayarları denedim ama bir türlü istediğim gibi olmadı. bu sorunu çözmek için ek olarak bir program veya başka bir çözüm yolu var mı ?

ek olarak sierrayı öyle ya da böyle yüklememi sağlayan kişilere teşekkür ederim. yüklemesi biraz sıkıntılı olsa da mac os'u senelerdir kullandığım windows dan daha çok sevdim :)

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
mouse imleci çok yavaş imleci hareket ettirmek resmen eziyet
Kullandığın mouse yazılımı buna sebep oluyor olabilir.
şu an akk dolduğundan internet hızım 8mb, windows da bir dosya indirirken en fazla 1mb hızında indiriyordu ama sierra da 100kb'a zar zor çıkıyor. speedtest de hızı ölçtüm 7mb civarlarında gözüküyor ama bir şey indirirken dediğim gibi indirme hızı 100kb ın üstüne çıkmıyor bunun sebebi nedir
İnternete ne üzerinden erişiyorsun? Ethernet ya da Wi-Fi?

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

last hope

APPRENTICE
26 Ara 2017
8
1
0
33
mouse yazılımını kaldırıp denedim hocam maalesef değişen bir şey yok.
ethernet üzerinden giriyorum.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
Bilemiyorum. Sorun mouse ile alakalı olabilir. Farklı portlar ile dene. Farklı bir mouse ile deneyip karşılaştırma yap.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet