iPhone'dan Mac'e USB ile paylaştırılan internete tekrar Wi-Fi ile bağlanmak

Adwifi

APPRENTICE
28 Tem 2017
72
8
0
32
iPhone'dan Mac'e USB ile internet bağlantısı verip Mac üzerinden USB ile alınan interneti wifi paylaştırmayı aktifleştirip, iPhone ile tekrar bağlandım wifi üzerinden. Bunu yapmamdakı amaç eve internet olmadığı için IOS 11 beta 6 güncellemesini yapmaktı. Benım merak ettigim iPhone'dan alınan internete tekrar iPhone üzerinden bağlanmakta herhangi bir problem çıkabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,803
7,588
4,401
Burada endişeni merak ettim. Yukarıda yaptığın işlemler ile sorunsuzca internete bağlandıysan sorun yoktur.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

Adwifi

APPRENTICE
28 Tem 2017
72
8
0
32
Burada endişeni merak ettim. Yukarıda yaptığın işlemler ile sorunsuzca internete bağlandıysan sorun yoktur.
Aslında Mac'te aynı interneti paylaştırmaya çalıştığım zaman servis sağlayıcıyla ilgili problem olabilir tarzında bir uyarı veriyordu. Şu an başka internet bağlantısı olmadığı için uyarıyı tekrar alamıyorum. O yüzden bir sıkıntı olabilir mi dıye merak etttim. :)

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,803
7,588
4,401
Mesajlarını yazarken Türkçe karakter kullanmasan dahi bile yazımına ve imlaya dikkat etmelisin. Zira "tarzunda" diye bir kelime yok.
Uyarı almıyorsan sıkıntı yok demektir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

Adwifi

APPRENTICE
28 Tem 2017
72
8
0
32
Mesajlarını yazarken Türkçe karakter kullanmasan dahi bile yazımına ve imlaya dikkat etmelisin. Zira "tarzunda" diye bir kelime yok.
Uyarı almıyorsan sıkıntı yok demektir.
dikkat ederim. teşekkürler uyarı için.
mesajını düzenleyince gördüm. ''tarzunda'' yazmışım sanırım. mesajımı okumadan göndermiştim gözümden kaçmış. bundan sonra daha dikkatli olacağıma emin olabilirsin :)

• Like
Tepkiler: montezuma
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler