HP 6470b laptop'a 10.12.4 kurdum. Herşey tamtakır çalışıyor. Fakat güç ayarlarından uykuyu kapatmama rağmen kapağı kapatınca cihaz hemen uykuya dalıyor. Sorun çözümü için nasıl bir betik veya çözüm yapmalıyım?
Kapağı kapayınca olması gereken şey bu zaten. Cihaz uykuya dalar. Senin burada anlatmak istediğin şey başka bir şey ise daha açık bir şekilde ifade edersen sevinirim.
Üstad ben uykuya dalmasın istiyorum. Birde cihazda search sekmesi çalışmıyor. Herhangi var olan bir dosyayı aramak istediğimde arama yapmıyor. Nightshift sorunları adı altında bir rehber olursa memnun oluruz. Birçok arkadaş ben de dahil sorun yaşamaktadır.
@montezuma üstad spotlight sorunsuz, indexleme çalışmıyor. Mac diskinde arama yapamıyorum. Ayrıca kapağı kapatınca uykuya geçmesin, windows'ta yapabiliyoruz. Fakat Mac için betik veya yama var mıdır?
@montezuma üstad spotlight sorunsuz, indexleme çalışmıyor. Mac diskinde arama yapamıyorum. Ayrıca kapağı kapatınca uykuya geçmesin, windows'ta yapabiliyoruz. Fakat Mac için betik veya yama var mıdır?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.