kealOSXinfo Sierra 10.12.6 AMD, Ryzen RAW İmaj

KemalALKIN

PADAVAN
7 Nis 2017
145
135
101
ANKARA
kealOSXinfo Sierra 10.12.6 AMD, Ryzen - RAW İmaj

47aed6fe29fd8bec60afe09991942c38.png

Bilgiler:

• İşletim Sistemi: macOS "Sierra" "10.12.6"
  • Desteklenen İşlemciler: (AMD) "Ryzen", ( "FX", "APU" ve dahası ) "AMD"
  • Desteklenen Disk Tabloları: MBR & GPT
  • Desteklenen BIOS'lar: BIOS & UEFI
  • (Boot) Önyükleyiciler: (Legacy) Enoch/Chameleon, & (Legacy & UEFI) Clover
  • SSD TRIM Desteği: (Clover) Var
  • Desteklenen Bilgisayarlar: Dizüstü & Masaüstü
  • İçerdiği Kurulum Sonrası Gerekenler: (USB'nin EFI bölümünde bulunan kealOSXinfo klasöründe) Var
  • Imaj Dosyası Uzantısı: RAW (Yazdırmak için Win32DiskImager gibi yazılımlar kullanabilirsiniz)
  • İmaj Yazmak İçin Gereken: Önerilen 16GB+ ve üzeri USB flash bellek
Hatırlatma:
  • Başlatırken Enoch için 1'e basınız, Chameleon için 2'ye basınız, alternatif Enoch için 3'e basınız; aksi durumda Legacy Clover gelecektir. (Enoch/Chameleon bootloader APFS desteklemez!..)
  • Kurulum ve kullanım için CLOVER önerilir.
Not: AMD kullanıcıları kurulumdan sonra Kernel & PrelinkedKernels değiştirmek zorundalar. Aksi durumda macOS sistemi açılmayacaktır.

Kernel Değişimi (AMD & Ryzen):
AMD Sistemlere Kurulum Sonrası Kernels & PrelinkedKernels Değişimi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

Moderatörün son düzenlenenleri:

AresLab

APPRENTICE
1 Ocak 2018
8
0
0
53
Abi ben yükledikten sonra yeniden başlat diyor başlatıyorum ama ondan sonra ne yapmam gerektiğini tam anlayamadım adım adım hackintosh kurulumuna baktım ama başaramadım. Yüklediğim diski seçiyorum X64 exception type hatasını alıyorum bu konuda sen baya uzmansın zahmet olmazsa bana da yardım eder misin ?

FCGDM

APPRENTICE
1 Şub 2018
9
0
1
38
Keşke şu çok önemli olan kurulumlar için video desteğiniz de olsa çok iyi olur ... Çünkü çok başarılısınız. Emekleriniz için teşekkürler ... Saygılarımla ...

19 Ara 2017
207
37
271
33
Kemal hocam Phenom ii x4 945 e bu imaj ile kurulum mümkün müdür ? Veya bu işlemciye sizin imajınızla High Sierra vs kurulur mu ?