KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Mavi ekran hatası

YeniÜyecik

APPRENTICE
15 Ocak 2017
7
0
0
@claus Merhabalar.Ben SDN'den geldim.C:\Windows\Minidump klasöründeki Dump dosyalarını Yandex Disk'e yükledim.Bir bakar mısınız?
Alttaki linklerin her birinde C:\Windows\Minidump klasörünün içindeki dump dosyaları yer almaktadır.
Yandex.Disk
Yandex.Disk

YeniÜyecik

APPRENTICE
15 Ocak 2017
7
0
0
Hoş geldiniz
Bir çok çöp yazılım kullanmışsın. İlk olarak temiz kurulum yapın.
Çöp yazılım derken.Bu çöp yazılımlardan bahseder misiniz?Bu çöp yazılımları kaldırsam sorun çözülür mü?Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mı?Çünkü bayağı kurulu program var da.

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
34
Adı üstünde bir işe yaramayan/kullanmasına gerek olmayan yazılımlar kullanılmış.
Temiz kurulum yapmak en sağlıklısı. Hazır kurulum yaparken Windows 8.1 veya Windows 10 kursan iyi olur.

• Like
Tepkiler: YeniÜyecik

YeniÜyecik

APPRENTICE
15 Ocak 2017
7
0
0
Adı üstünde bir işe yaramayan/kullanmasına gerek olmayan yazılımlar kullanılmış.
Temiz kurulum yapmak en sağlıklısı. Hazır kurulum yaparken Windows 8.1 veya Windows 10 kursan iyi olur.
İlginiz için teşekkürler.Forum gerçekten güzelmiş.Peki bu çöp yazılımların adını söyler misiniz?Bunları kaldırınca sorun düzelir mi sizce?

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
34
Windows 7 devri kapandı onun için en az Windows 8.1 kullanmalısınız.

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
34
Hangi işletim sistemeni istiyorsan onu yükle o halde. Temiz kurulum yapman lazım. Bunu defalarca söyledim size.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler