merhaba aşağıda bulunan özellikteki bilgisayara sahibim ve Sequoia kurulmuyor nedeni ne olabilir
EFİ:Efi - Google Drive
EFİ:Efi - Google Drive
peki nasıl kernel yama yapabilirim ve wifi pasifleştirimKernel yama Sequoia uyumlu değil.
Kullandığınız Wifi adaptör kextleri de kurulum sonuna kadar pasifleştirilmesi kurulumu kolaylaştırır.
Sizin paylaştığınız EFI içerisindeki gerekli değişiklikler yapılmış config kullanın diye eklendi.ekteki config de ne var?
Kernel yamada sorun olabilir mi?Sizin paylaştığınız EFI içerisindeki gerekli değişiklikler yapılmış config kullanın diye eklendi.
Tekrar merhaba hafta içi bilgesayara bakamadım çok özür diliyorum.-v ile verbose modda başlatın kaldığı hata sayfasının görselini paylaşın.
tamamdır sequoia yı kuracağım anladığım kadarıyla ama smbios nedir ne yapacağımı anlayamadımKurulum yapabildisyen Smbios değişerek kendi İcloud hesabını ayarla öyle direk apple servislerine girme.
Önce kurulum yaptığını doğrula ki ilerleyen adımlarda ne yapacağını önerebilelim.
Opencore da bulamadım bios ayarlarında mı?Hocam bilgisayar kendi kendine açılmadı usb ile giriş yaptım söylediğiniz ayarlar nerede acaba?
Bios ayarlarında evet.bios ayarlarında mı?
Başka bir şey gerekli midirBios ayarlarında evet.
SATA mode AHCI olmaması özellikle ilk görseldeki hatayı verir.
Demek istediğim kendi boot sekmesi açılıyor mac os seçiyorum kodlar geliyor ve pc yeniden başlatıyor usb ilk macos kurduğumda bilgisayar açılmazsa diye yedek efi dosyam var ordan açılıyor not: kurum usb yok sadece bahsettiğim açılırkenki kulandığım (bilgisayar açılmadığında) usb varKendi kendine boot edemedi ne demektir? Siz sistemi boot edeceksiniz.
Hazırladığın Kurulum USB belleğin EFI bölüntüsünü silin ve verilen yapılandırmayı ekleyin. Sistemi USB bellek ile açın ve olası hata alırsanız hata görselini paylaşın.
Kullandığınız sistemi açan yedek EFI'yi ekleseniz de güncellesek daha kolay olmaz mı?yedek efi dosyam var ordan açılıyor
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.