ÇÖZÜLDÜ Kurulum Sırasında Başlangıç Diski Ayarlanamadı

peske

APPRENTICE
23 Ocak 2018
41
2
21
27
Merhabalar linux üzeriden gparted yardımı ile ssd mi hfs+ olarak biçimlendirip kuruluma geçtim(“disk izlencesinden formatlayamıyorum nedeni hakkında bir fikrim yok”) kurulum basladıgında flas bellegin yanında direkt olarak ssd de göründü ssd yi seçip kurulumu başlattım kurulum bittiginde baslangıc diski ayarlanamadı diye hata verdi yeniden baslattıgımda cloverde sadece usb bellek görünüyordu
_HXp9tmTRMrXeaYB-wCTZARfe60Yjw9Q.jpeg

Bu sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,799
7,586
4,401
Kullandığın imaj bizim imaj değil ve bu imajın düzenlemelerini bilmiyorum. Mümkünse bizim imaj ile dene. Ya da bu imajın paylaşıldığı siteden yardım istemelisin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

peske

APPRENTICE
23 Ocak 2018
41
2
21
27
Kullandığın imaj bizim imaj değil ve bu imajın düzenlemelerini bilmiyorum. Mümkünse bizim imaj ile dene. Ya da bu imajın paylaşıldığı siteden yardım istemelisin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Sizin imajı yazdırdım dil seçim yerinde gene takıldı bu sorun yüzünden diğer imajı kullanıyordum o imajda başlangıç disklerini acıp kapayınca geçiyordu sizin imajda burada kalıyor acaba sierra mı indirsem 4 gündür günde 5 saat civarı hackintosh kurmaya calısıyorum bir türlü başaramadım

• Like
Tepkiler: montezuma

peske

APPRENTICE
23 Ocak 2018
41
2
21
27
Sizin imajı yazdırdım dil seçim yerinde gene takıldı bu sorun yüzünden diğer imajı kullanıyordum o imajda başlangıç disklerini acıp kapayınca geçiyordu sizin imajda burada kalıyor acaba sierra mı indirsem 4 gündür günde 5 saat civarı hackintosh kurmaya calısıyorum bir türlü başaramadım

Sıtedeki sierra imajını indirdim ve başarılı bir şekilde kurulum yaptım high sierrada yakılan yerlerin hiçbirinde bir takılma olmadan tamamladım

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,799
7,586
4,401
Dil seçimini by-pass etmek için adımları başka bir benzer konuda paylaşmıştım. Ancak Sierra kurduysan bunun zaten High Sierra ile arasında performans olarak hiç bir farkı yok.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: peske

peske

APPRENTICE
23 Ocak 2018
41
2
21
27
Dil seçimini by-pass etmek için adımları başka bir benzer konuda paylaşmıştım. Ancak Sierra kurduysan bunun zaten High Sierra ile arasında performans olarak hiç bir farkı yok.
hocam birsey sormak istiyorum GitHub - ammulder/AppleIntelWiFiMVM: OS X driver for Intel WiFi cards based on the MVM firmware (e.g. 7265, 8260) bu kext ile wifi kurmaya calisiyorum wifi modelim ac 3165 birisi sierra da kurabilmis lakin ben basaramadim yorum burada Tested in AC-3165 on Sierra 10.12.2 · Issue #20 · ammulder/AppleIntelWiFiMVM · GitHub acaba nasil yukleyebilirim birde boot args da cpus=1 olmadan boot etmiyor bu komut performansi etkiler mi

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,799
7,586
4,401
O proje eski bir proje ve olmayacağı anlaşılınca devam etmeyen bir proje. Kısaca. İntel wifi kullanamazsın. Kullandığın komut, işlemcinin tek çekirdek kullanarak boot etmesini sağlar. Elbette performansı kötü etkiler. Sistemine uygun sistem kimliği kullandığına emin ol. Ek olarak güç yönetimi ayarlarını yapılandırıp bu komut olmadan dene.
Hackintosh Cihazlarda Güç Yönetimi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları