ne denediysem aynı sorun oluyor haftaiçi bu attığınız imajı deneyeceğim . çok saolun hayırlı geceler
s.a hayırlı akşamlar
ben bugün sizin son mac os diye attığınız linkteki dosyayı usb ye yazdırıp kurulumu yaptım . video nuzu izleyerek her adımı aynı yapmaya çalıştım. kurulumda hiçbir sıkıntı olmadı ama yine WELCOME yazan ekranda hani bölge dil vs seçip son ayarları yapıp masaüstünün geldiği ekrana geldiğimizde ekran üstteki resimde olduğu gibi çizgi çizgi oluyor. ekran kartıyla alakalı birşey diye düşündüm ama sonradan mouse imlecinin normal düzgün bir görünümde olduğunu gördüm .... valla ben anlayamıyorum hatam nerde.
birde sizin verdiğiniz bios ayarlarının hepsini yapamıyorum. sizin videonuzdaki gibi bir bios açılmıyor bende . normal mavi ekranlı bir bios geliyor. ordada tüm verdiğiniz ayarları bulamıyorum.. belki bundan sıkıntı oluyodur diye düşünüyorum
ama burdan problem olsa kurulumu etkilemez mi . kurulumda bir sıkıntı yok ta kii WELCOME ekranına ulaşana kadar...
----------------------------------------
şimdi çözdüm , kurulumu yapabildim
wifi çalışmıyor birde ses yok zamanla çözerim artık onları

aslında ben verimli bir şekşlde ayarlayabilsem sadece mac os u kullanmak istiyorum ama harici ekran kartını düzgün bir şekilde kullanma şansım yok sanırım . render vs işleri için kullanıcam çünkü...