Lenevo G580 Dizüstü bilgisayarıma clover ile macos mojave kurmak istiyorum fakat cloverı nasıl usb ye kuaracığımı bilmiyorum şuan sistemde opencore ile yuklu fakat driverlerin hepsi cloverda nasıl yapabilirim?!
OpenCore ile ne yüklü Mojave mi?şuan sistemde opencore ile yuklu
Sistem özelliklerini yazın.
OpenCore ile ne yüklü Mojave mi?
OpenCore yerine Clover mı kullanmak istiyorsunuz nedir sorun?
Olmaz öyle şey!opencoreu hiçbir kext ve config olmadan kurabildim
hayır hayır şu şekilde varsayılan kextler ve varsayılan bana uygun config dosyası ile kurulum yaptım fakat driverlarin hepsi cloverda bu yüzden clover geçmek istiyorumOlmaz öyle şey!
Siz OpenCore derken neden söz ediyorsunuz?
OpenCore ve Clover birer ön yükleyicidir. Her ikisi de içerisinde config.plist ve kexts barındırırlar. Bunlar olmadan kurulum yapamazsınız.
Hangi Clover'da ve hangi donanımların sürücüleri?fakat driverlarin hepsi cloverda
Çok zor değil. OpenCore EFI klasörü nerdeyse onun yerine içerisinde Clover barındıran EFI klasörünü atacaksınız.clover efiyi flash belleğe nasıl koyacağım onu anlayamadim
Bu hangi güncelleme olduğuna ve sisteminizin uyumlu olup olmadığına bağlı.hocam direk macos güncelleme yerinden güncellemeleri kurabilir miyim acaba?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.