Sistem özelliklerini öğrenmek için aramayı da ben yapayım yani. Zahmet oldu.burdan öğrene biliyorsunuz ama ben size genede atim
hocam üste belirttim amaSistem özelliklerini öğrenmek için aramayı da ben yapayım yani. Zahmet oldu.
Boyutu, kapasitesi ağırlığı gerekmiyor.
Mac uyumlu olup olmadığını anlayabilmek için Wifi ses ve ethernet kart modellerini de yazın. Aygıt yöneticisinden ya da Aida64 uygulamasından öğrenebilirsiniz.
Peki,### Ağ (Networking)
- **Kablosuz:** 802.11ac WiFi
- **Bluetooth:** 4.1
Bakın ilk mesajınızda "Sürüm bana sorun çıkarır mı" diye sormuşsunuz. Yanıt için elimde net bilgiler olmalı. Siz bana marka model yazdım diyorsunuz. Eğer marka ve modele göre tüm kullanıcıların sistem özelliklerini ararsam takdir edersiniz ki bir gün bile yetmeyebilir.direk cevap vermek yerine yazmışsınız galiba konusmadan rahatsız oldunuz
İstediğim bu.Intel(R) Wireless-AC 9560 160MHz
tamamda benim işlemcim Coffee Lake-H H serisi bir işlemci Ki bunu söyliyeceğinizi düşünüp denedim çalışmadı hata aldım
yeni konu açmasına açarımda hatanın sebebini belirtim araştırmalarıma göre o dosyadan kaynaklı şimd ibirdaha macos iso indirip efi ayarlayıp kurulumda aldığım hatayı size göstersem 1 günüme mağlolur hata opencore ekranımı ne oraya geliyorum macos a tıklayıp kurulama başlamak istiyorum ve driver hatası alıyorum driver hatası ala bilceğim tek şeyin bu olacagını dusunuyorum araştırmama göreO zaman aldığınız hta ile ilgili yeni kou açıp hata kodunu mümklünse ekran görselini ve izlediğiniz adımları paylaşın. Sorununuz tespit edilirse ilerleyebilmeniz için daha objektif öneriler sunabiliriz.
Evet doğrusu bu.Başta biri bana bunu söyleseydi, ben de laptopumdaki NVIDIA GeForce GTX 1050 ekran kartını kullanabileceğimi sanıyordum. Ancak şimdi anlıyorum ki, High Sierra veya Sonoma kurulumları yapmış olsam da, 1050 ekran kartımı kullanmam imkansız. Bunun nedeni, işlemcinin APU sistemine sahip olması ve laptop ekranımın aslında UHD630’a bağlı olmasıdır. Bu yüzden, NVIDIA ekran kartını hiçbir zaman macOS'ta kullanamayacağımı anladım. Bu durumu doğru anladığımdan emin olmak için yazdım.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.