Merhabalar arkadaşlar notebook'a hackintosh kurmak istiyorum iki gündür uğraşıyorum fakat yapamadım ilk kurulumlarda ethernet ve ses geliyordu fakat şimdi gelmiyor ve kafam durmuş noktada sizlerden biraz yardım istiyorum. 14 kere tekrar kurmuşumdur sistemi büyük bir ihtimal MultiBeast ile bir kaç sorun yaşadım onu hallettim fakat listeden driverları seçtiğimde bu sefer de sistem açılmayan bir hale geliyordu devamlı restart atmaya başladı. Ayrıca bir kaç kişiye sordum ati ekran kartımı çalıştırabilirmiyim diye çalıştıramazsın dediler sizin fikirleriniz denir acaba. Aşşağıda pc özelliklerini paylaştım
Ses Bağdaştırıcı Conexant CX20751/2 @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller
Ses Bağdaştırıcı Intel Skylake HDMI @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller
Ağ Bağdaştırıcısı Bluetooth Device (Personal Area Network)
Ağ Bağdaştırıcısı Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165
Ağ Bağdaştırıcısı Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter
Ağ Bağdaştırıcısı Realtek PCIe GBE Family Controller
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics 520 (1 GB)
Güncelleme Ethernet kartını halletim şuan gerekli olan Ekran kartı ve Ses. Sanırım Wifi ve ati ekran kartımı kullanamayacağım
Ses Bağdaştırıcı Conexant CX20751/2 @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller
Ses Bağdaştırıcı Intel Skylake HDMI @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller
Ağ Bağdaştırıcısı Bluetooth Device (Personal Area Network)
Ağ Bağdaştırıcısı Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165
Ağ Bağdaştırıcısı Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter
Ağ Bağdaştırıcısı Realtek PCIe GBE Family Controller
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics 520 (1 GB)
Güncelleme Ethernet kartını halletim şuan gerekli olan Ekran kartı ve Ses. Sanırım Wifi ve ati ekran kartımı kullanamayacağım