Lenovo B560 macOS Sierra veya EL Capitan için uyumlu mu?

tembelkedi

APPRENTICE
22 Eyl 2017
3
1
0
34
Çok öncesinde macOS Snow Leopard kurulumunu yapmıştım. MacOS tekrardan kurmak istiyorum.
Ayrıca montezuma paylaşmış olduğu EL Capitan ile başarılı kurulum yaptım. fakat mac os boot ediyorken ekrana aşağıdaki gibi bir görüntü geliyor ve kendini yeniden başlatıyor.
ek olarak bir yabancı forumdaki yeni bir paylaşımdan ötürü kurmayı istiyorum. (insanelymac/ [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI) fakat belirttiğim gibi hatalar ile karşılaşıyorum.
  • Lenovo B560 Clover
  • İşlemci: i3-380m /hm55
  • Grafik kartı: Geforce 310M (uyum sorunu var diye biliyorum. kullanması mümkün değilse benim için önemli değil)
  • Ses Kartı Realtek ALC269
  • Ethernet Kartı Atheros AR8131
  • Wifi Kartı Broadcom BCM4313GN
YlDJr8DmVbYLay_99bJ-FmaIfJH9H1rJ.jpeg

belli belirsiz kurulum sonrası aşaması da gözüküyor

Teşekkürler.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,803
7,588
4,401
ek olarak bir yabancı forumdaki yeni bir paylaşımdan ötürü kurmayı istiyorum. (insanelymac/ [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI) fakat belirttiğim gibi hatalar ile karşılaşıyorum.
Bu yeni bir rehber değil. Yayınlanma tarihi 2013. Bu ekranı geçmek için ise AppleIntelHD*, AppleIntelSNB*, AppleIntelFrame* ketleri varsa bunları sil. Ek olarak Config içinden Sistem kimliğini değiştirip dene. Resimden gördüğüm kadarı ile sorun zaten grafik ve 1.nesil işlemciler ile grafik tanıtmak oldukça zor. Eski sürümler ile denesen yine de grafik hızlandırma çalışmama ihtimali var. Kısacası çok ümitli olma.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

tembelkedi

APPRENTICE
22 Eyl 2017
3
1
0
34
evet farkındayım. fakat sonradan yayınlanan Ketleri görünce denemek istedim fakat açıkcası çok kext nasıl değiştirdiğimizi bilmiyorum. hatta paylaştığın konuyu görünce (Sierra için (1.st) Intel HD Graphic Kext10.12 L | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu tekrardan denemek istedim. configde bir kaç değişikliğe gittim. fakat ekran bu kez benzer bir şekilde geldi. açıkcası kext dosyalarını ve config ayarlarken zorlanıyorum ya yapamıyorum yada yanlış yapıyorum. ilgilenirseniz sevinirim. teşekkürler

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler