Öncelikle selamlar Abilerim kardeşlerim.
Ben yoğun bir şekilde adobe programları kullanan bir grafik tasarımcı kardeşinizim. ve işletim sistemi olarak yıllardır windows kullandım bir süre sonra photoshop a eklediğim style lar olsun font lar olsun programı yavaş çalışmasına neden oldu. sistem özelliklerim gayet iyi olmasına rağmen hep ay veya yıl sonu format atmakla işi çözüyorum
araştırmalarım sonucu mac işletim sistemleri grafik tasarımı için daha uygun olduğunu zaten bunun için dizayn edildiklerini öğrendim ve macbook almadan sisteme hackintosh kurmayı planlıyorum fakat hiçbirşey bilmiyorum colover ne ne işe yarıyor bilmem ne dosyaları varmı kext mi ne onu bilmiyorum kafam çok karışık
ben sistem özelliklerini atayım
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz
Hafıza (RAM): 12196 MB (11,91 GB)
Ekran Kartı
1 )Intel(R) HD Graphics Family
Ekran Kartı
2 )NVIDIA GeForce 820M
Ses Kartı: Realtek High Definition Audio
Sabit Disk(ler)
1 )Samsung SSD 860 EVO 250GB (233 GB)
Ağ Bağdaştırıcı(ları)
1 )Qualcomm Atheros AR956x Wireless Network Adapter
Ağ Bağdaştırıcı(ları)
2 )Realtek PCIe GBE Family Controller
Anakart Üreticisi: LENOVO
Anakart Modeli: Lenovo Flex 2-14
BIOS Üreticisi: LENOVO
BIOS Versiyonu: A0CN37WW - SMBIOS Versiyonu: 2.7
BIOS Çıkış Tarihi: 14/07/2015
Ben yoğun bir şekilde adobe programları kullanan bir grafik tasarımcı kardeşinizim. ve işletim sistemi olarak yıllardır windows kullandım bir süre sonra photoshop a eklediğim style lar olsun font lar olsun programı yavaş çalışmasına neden oldu. sistem özelliklerim gayet iyi olmasına rağmen hep ay veya yıl sonu format atmakla işi çözüyorum
araştırmalarım sonucu mac işletim sistemleri grafik tasarımı için daha uygun olduğunu zaten bunun için dizayn edildiklerini öğrendim ve macbook almadan sisteme hackintosh kurmayı planlıyorum fakat hiçbirşey bilmiyorum colover ne ne işe yarıyor bilmem ne dosyaları varmı kext mi ne onu bilmiyorum kafam çok karışık
ben sistem özelliklerini atayım
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz
Hafıza (RAM): 12196 MB (11,91 GB)
Ekran Kartı
Ekran Kartı
Ses Kartı: Realtek High Definition Audio
Sabit Disk(ler)
Ağ Bağdaştırıcı(ları)
Ağ Bağdaştırıcı(ları)
Anakart Üreticisi: LENOVO
Anakart Modeli: Lenovo Flex 2-14
BIOS Üreticisi: LENOVO