Lenovo G500 high sierra config 10.13.6

bnysff

APPRENTICE
10 Nis 2020
29
6
21
Arkadşlar merhaba ben laptopuma high sierra kurmak istiyorumda düzgün bir config dosyası bulamadım yardımcı olabilicek varmı?
İntel İ5-3230m
8gb ram
120gb hdd (deneme için 120gb)
wifi kart qualcomm AR9485WB-EG
Ya da daha doğrusu herhangi özel bir config dosyası
NOT: Dosyayı bu siteden indirmedim 24 saat beklemlisiniz gibisinden şeyler diyordu.

sarp

APPRENTICE
2 Haz 2019
14
8
21
20
Arkadşlar merhaba ben laptopuma high sierra kurmak istiyorumda düzgün bir config dosyası bulamadım yardımcı olabilicek varmı?
İntel İ5-3230m
8gb ram
120gb hdd (deneme için 120gb)
wifi kart qualcomm AR9485WB-EG
Ya da daha doğrusu herhangi özel bir config dosyası
NOT: Dosyayı bu siteden indirmedim 24 saat beklemlisiniz gibisinden şeyler diyordu.
Laptop modeli yerine dahili ekran kartınızın (HD Graphics’den bahsetiyorum) modeline bakarsan daha rahat hatta hiç indirmeyle falan uğraşmadan config bulabilirsiniz. High Sierra yazdırdığınız flaş belleğe gidin, Kurulum sonrası araçlar > Laptop configleri > kendi dahili ekran kartınıza uygun (sizin modeli ben intel ark’a bakarak öğrendim, sizinkisi HD 4000) confiği kopyala, yine USB’nin > efi > clover yapıştırın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Like
Tepkiler: montezuma