Şu konuyu inceler misin?
Lenovo Ideapad 510 "System uptime in nano seconds" Hatası
Çözümü yok mu?OsxAptioFixDrv: Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
Using reloc block: yes, hibernate wake: no
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hatası veriyor #81 mesajdaki clover dosyası
El capitan kurmaya çalıştığımda ise yine OsxAptioFixDrv: Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efiŞu adımları uygula;
11: "System uptime in nanoseconds" Hatası Alıyorum
- BIOS ayarlarının doğru olduğundan emin olun.
- USB 3.0 portu kullanıyorsanız USB 2.0 portu kullanın.
- USB 3.0 Flash Disk kullanıyorsanız USB 2.0 kullanın.
- BIOS UEFI ise Legacy olarak deneyin.
- Clover Boot Menü / Options / Boot ARG içine cpus=1 komutunu ekleyin.
- EFI / CLOVER / Kexts / Others içinde ki kextleri FakeSMC.kext dışındakilerinin yedeğini aldıktan sonra silip tekrar deneyin.
- Clover Boot Menü / Options / Graphics/ Inject Intel işaretli yada işaretli olmadan deneyin.
- Clover Boot Menü / Options / Graphics/ Inject EDID işaretli yada işaretli olmadan deneyin.
- USB /EFI içindeki Kurulum Sonrası Araçlar / Config dosyaları klasöründen donanımınıza uygun olanını belirleyip yine aynı klasördeki rehbere göre hazırlayıp kullanın.
İnject inteli kaldırdıktan sonra açıldı fakat bu seferde ekran 4mb görünüyor.System Uptime.. hatası genel olarak #6 mesajda daha önce bahsettiğim çözümlerle giderilebilir. Bu adımları tekrar uygulayarak sistemi boot etmeyi dene.
Zaten onu kullanıyorum.Uygun Config ve Sistem kimliği kullanarak denemelisin. Bunun için USB içinde paylaştığımız Config dosyalarını kullanabilirsin.
Ayrıca yukarıdaki mesajımda Sistem kimliği kullanmaktan bahsettim. Kullandığın Config dosyasında Sistem kimliğini, senin sistemine uygun olarak değiştirip deneyebilirsin.Zaten onu kullanıyorum.
Laptop-DSDT-Patch/battery_Lenovo-Ideapad-100.txt at master · RehabMan/Laptop-DSDT-Patch · GitHubAyrıca yukarıdaki mesajımda Sistem kimliği kullanmaktan bahsettim. Kullandığın Config dosyasında Sistem kimliğini, senin sistemine uygun olarak değiştirip deneyebilirsin.
conexant hd cx20751/2 sesi bir türlü aktif edemedim.Yamayı dogru uygularsan pil göstergesi için yeterli olacaktır.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.