Lenovo ideaPad 300 Kurulum Sonrası Ses Tanıtmak

arunal06

APPRENTICE
29 Ağu 2017
12
0
1
Laptop: Lenovo ideaPad 300-15isk

1-Resimlerdeki şekilde ses aygıtı bulunamıyor diyor conexant audio gözüküyor windowsta hangi kextleri yüklemem lazım voodoo hata veriyor mikrofonu da görmüyor
ZSElQ9fRlQAFHpyR85oQPxR65HjzsViM.jpeg

2-Android telefonun usb tetheringini nasıl çalıştırabilirim ve dosya gönderebilirim? (Horndis uygulaması varmış deneyeceğim)

3-İlk boot aygıtı olarak windowsu seçmek istiyorum 5 saniye sonra hackintosh değil windows açılsın nasıl yapacağım config plistle denedim olmadı

4-Harici bir adaptör alsam kext vs gerekir mi kendi tanır mı

Son düzenleme:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,800
7,588
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: arunal06

arunal06

APPRENTICE
29 Ağu 2017
12
0
1
VoodooHDA hangi sürümü ile deniyorsun? Denemediysen bunu dene;
VoodooHDA 2.9.0 Ses Kurulum Paketi
Ek olarak VoodooHDA denemelerinde eski voodoo sürücülerini kaldırmak gerekli. Bu ve bunun gibi Voodoo çözümleri için;
VoodooHDA Kurulumu ve Çözümleri | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

Boot için Config dosyanı aç ve Boot seçenekleri içinde Default Loader içine Windows kurulu diskinin ismini gir.
Multibeast ile gelenin en son sürümüydu bi denerim sağolun

brltpc

APPRENTICE
13 Eyl 2017
64
45
21
33
@arunal06 İyi formlar aynı cihaza sahibiz ben kurulum ekranında "macOS Bilgisayarınıza Yüklenemedi" diyor bu sorun sizde oluştu mu ? Yapmış olduğunuz ayarları paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.