Merhabalar; sistem özelliklerimiz ekran kartımız hariç aynı (Bende Nvıdıa MX 150 kullanılıyor). Makinemde 1 ssd (windows 10 yüklü) ve 1 TB HDD bulunmakta. Ben bu HDD içerisinden Paragon Partion ile belli bir kısım ayırıp Catalina yüklemek istiyorum. Bundan önce youtube'da bulunan videolardan bir kaç kere HDD'de bölüntü(40 GB) ayırıp High Sierra ve Mojave kurulumu yapmaya çalıştım, ancak her ikisinde de ses çalışmadı. Mojave'de ise ekran ses yine çalışmadı ve ekran kartımda 4 mb olarak gözüktü. Makinemde bulunan Wİ-Fİ karının uyumsuz olduğunu forumdan öğrendim ancak sesi bir türlü açamadım. Ve sistemleri silmek zorunda kaldım. Bu konularda biraz tecrübesiz olduğum için bir kaç soru sormak istiyorum;
1- Hackintosh sistemini 1 TBlik HDD sürücüme bir bölüntü açarak(örneğin 100 Gb) USB olmadan boot edebilir miyim?(Buna ilişkin OSXINFO'nun bir kaç videosunu izledim ama beceremedim bir kaç yerde hata yapıyorum sanırım)
2- Bir config dosyasının makineme uyumlu olduğunu nerden anlıyorum. Bir kaç videoda config düzenleme bölümünden yapıldığını gördüm ama benim makinemle uyumlu bir confid dosyası bulamadım.Ancak
@KaoS beyin kullandığı makinelerden birinin benimkiyle aynı olduğunu gördüm belki kendisin bana yardımcı olabilir

)
Bira uzun oldu teşekkür eder saygılar sunarım.